Hipmob maakt live supportchat in iPhone-apps mogelijk

Hipmob is nu beschikbaar voor iPhone. Met Hipmob kun je live chatten met gebruikers vanuit iPhone-apps, zodat je weet tegen welke problemen ze aanlopen.

hipmob connectingOntwikkelaars die contact willen leggen met appgebruikers kunnen vanaf nu kiezen voor Hipmob. Dit is een oplossing waarmee je live kunt chatten met gebruikers via een mobiele applicatie. Hipmob is bedoeld als ontwikkelaars de dialoog met gebruikers willen aangaan: om te achterhalen wat ze precies willen, of om problemen op te lossen. De oplossing was al beschikbaar voor Android. Orthogonal Labs, de makers van Hipmob, gebruiken de oplossing zelf ook en hebben in twee weken tijd al meer dan 400 gesprekken met gebruikers gevoerd.

Je krijgt met Hipmob een betere indruk wie de app gebruikt. Dat is handig als je een nieuwe app hebt uitgebracht en feedback van de eerste gebruikers wilt, om te kijken hoe je je app kunt verbeteren. Wil je als ontwikkelaar gebruikmaken van Hipmob dan is de eerste helpdeskmedewerker gratis. Elke volgende persoon kost 9 dollar per maand. Volgens de makers kun je Hipmob in 15 minuten in je app integreren. Apps die Hipmob al gebruiken zijn bijvoorbeeld Bluetooth Weight Scale (voor Android) en WanderPlayer (voor iPhone en Android). WanderPlayer is een gamecontroller op de iPhone, waarmee je games op de Mac of de tv kunt bedienen. Het zijn nog voornamelijk apps van Orthogonal Labs zelf, maar de makers hopen dat het snel wordt opgepikt door andere ontwikkelaars.

chat hipmob

Nu Hipmob voor iPhone en Android beschikbaar is gaan ze de functies uitbreiden. Ze gaan helpdeskdiensten zoals Desk.com en Zendesk integreren, analyse-software toevoegen en andere verbeteringen doen. Ze zullen proberen om de integratie van Hipmob in apps sneller te maken en een iPad SDK uit te brengen.

Meer info: Hipmob

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juli 2012, 14:10
Categorie Apps
Onderwerpen chatten, support

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.