Reacties voor: Mobistar introduceert als eerste Belgische operator visual voicemail

Visual Voicemail was één van de grote vernieuwingen bij de introductie van de iPhone. Maar de functie werd nog lang niet door alle operators ondersteund, omdat de interne systemen er geschikt voor moeten zijn. In België is het bij Mobistar eindelijk zover: ze gaat Visual Voicemail op de iPhone aanbieden. Bij de lancering van de […]

Reacties: 25 reacties

  1. Ze zouden beter eerste eens tethering opzetten! Daar zou ik veel gelukkiger mee zijn.

  2. Is dit gratis of moet je hiervoor bij betalen? Want tot nu toe bel je toch naar het gratis nummer om je Voicemail te horen. En wat nu met Bluetooth in je auto? Tot nu toe belde ik handsfree en moest ik alleen maar luisteren terwijl ik verder kon rijden. Maar wat nu in de auto als je visual Voice mail hebt? Dan moet je toch naar je scherm kijken en kiezen welke je wil horen?

  3. Die tethering heeft even aangestaan, ik had het getest, en het stond appart op mijn factuur. Hoe kan ik deze dienst activeren of gebeurd dat vanzelf.

  4. Visual Voicemail is het enige dat ik echt mis sinds mijn afscheid van T-Mobile.

    Onbegrijpelijk dat grote jongens als KPN die notabene adverteren met “zo’n iPhone verdient het beste” de visual voicemail nog niet aanbieden.

    Het is zo handig, dat ik er zelfs voor zou willen betalen.

  5. Huh? Ligt misschien aan mij maar ik heb dat al vanaf het begin op mijn Iphone sinds 2008….of is dit iets anders?

  6. @whulsbergen: Ah…ligt dus aan mijn provider…T-mobile.

  7. Nu ik een paar maanden weg ben gaan ze keer iets deftig doen voor de iPhone-klanten.
    Te laat gasten. Hopelijk komt MV er ook snel mee.

  8. @whulsbergen – de kpn klantenservice weet niet eens wat visual voicemail is…..
    ik zou er maar niet op hopen.

  9. Oké, nu Proximus nog!

  10. iemand enig idee waarom vodafone dit nog niet heeft? te hoge investeringen oid?

  11. Iemand een idee vanaf wanneer dit zou ingaan?

    Oh sorry, vanaf deze zomer. Maar een exacte datum is er dus nog niet…

  12. Origineel geplaatst door whulsbergen
    Onbegrijpelijk dat grote jongens als KPN die notabene adverteren met “zo’n iPhone verdient het beste” de visual voicemail nog niet aanbieden.

    Mee eens. Met Visual voicemail komt de telefonie eindelijk het stenen tijdperk uit. Deze functie is (in al zijn eenvoud) voor mij *de* reden geweest om een iPhone te kiezen.

  13. En wat moet je nu doen om dit te activeren ?

  14. @Marnick: het is in principe gratis (het loopt via je dataverbinding en kost dus wel dataverkeer). Mobistar zou het als aparte (betaalde) dienst kunnen invoeren, maar dat betwijfel ik.

    Verder hangt het af van de implementatie van Mobistar of de berichten wel of niet nog via de ‘oude’ manier bereikbaar zijn. Ik meen dat dit bij T-Mobile NL wel het geval is.

  15. Origineel geplaatst door Blogem
    Mobistar zou het als aparte (betaalde) dienst kunnen invoeren, maar dat betwijfel ik.

    Oh, ik niet hoor. ‘t Zal wel te betalen zijn 😀

  16. Origineel geplaatst door Marnick: Is dit gratis of moet je hiervoor bij betalen? Want tot nu toe bel je toch naar het gratis nummer om je Voicemail te horen. En wat nu met Bluetooth in je auto? Tot nu toe belde ik handsfree en moest ik alleen maar luisteren terwijl ik verder kon rijden. Maar wat nu in de auto als je visual Voice mail hebt? Dan moet je toch naar je scherm kijken en kiezen welke je wil horen?

    Volgens mij is vm beluisteren via Vodafone niet gratis. Daarom gebruik ik t nooit. Bellen ze maar een andere keer.
    Gemiste oproepservice vind ik wel weer handig 🙂 (gratis)

  17. Nu komen ze eindelijk af met Visual Voicemail! Hopelijk neemt Telenet dit over, aangezien toch reeds een goeie band hebben met Mobistar.

  18. MV, is dit bijna een jaar aan het testen binnenshuis en met enkele testers… normaal gezien zouden ze er toch rap mee moeten komen denk ik dan.

  19. Waarom werkt het dan niet op mijn Iphone 3gs met 4.3.3 T-Mobile???

  20. Visual voicemail is idd superhandig. Je kan precies zien welk voicemailbericht van wie is en op die manier kiezen welk bericht je opnieuw wilt luisteren.

  21. Ik vraag me af wanneer het juist komt. Op de site staat nog steeds te lezen, momenteel nog niet beschikbaar maar zou iets zijn tegen tweede helft van 2009 !!!
    Ondertussen is het al bijna tweede helft 2011 en nog geen Visual Voicemail.

  22. @Rohit: heb je misschien eerder je iphone geconfigureerd voor tethering door een ander netwerkprofiel er in te zetten? zie ook

    hierdoor had ik zelf ook dit probleem. dit te verwijderen onder netwerk instellingen en telefoon opnieuw op te starten verhielp dit.

  23. @Rohit: T-Mobile biedt visual voicemail alleen aan bij de dure i-abonnementen. Dus als je vervolgens overstapt van zo’n i-abonnement naar een ander abonnement van T-Mobile heb je GEEN visual voicemail meer.

  24. Niet alle TMobile abo’s ondersteunen dit, flex zakelijk, de duurste bijv. Ook niet, hun uitleg ‘het is technisch niet mogelijk bij dit type abonnement, indien u dit wenst moet u van abo veranderen. Hun systeem hebben ze blijkbaar zelf niet helemaal onder controle om dit aan te kunnen passen. Érg vind ik dat !

  25. Ik mis dit echt enorm. Recent nog aan KPN gevraagd:

    “Bedankt voor uw e-mail omtrent visual voicemail.

    Naar aanleiding van uw e-mail kan ik u mededelen dat wij dit niet ondersteunen. Helaas kan ik u niet aangeven of dit in de toekomst zal veranderen.

    Helaas kan ik u ook niet aangeven wat de reden hiervan is, waarvoor mijn excuses.

    Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Carlo Baire
    Klantenservice KPN”

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.