Belgische vlag

Reacties voor: In België kost mobiele data 13 keer meer dan in Frankrijk

Een goedkope simkaart scoren? Dan ben je het beste af in Frankrijk of Italië. Beide landen rekenen opvallend weinig voor mobiele abonnementen. Nederland zit in de middenmoot en in België is mobiele data relatief duur.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Kan je met Italiaanse bundels ook in Europa roamen?

  2. Origineel geplaatst door Axel
    Kan je met Italiaanse bundels ook in Europa roamen?

    Italië is een Europees land; dus ja.

  3. Origineel geplaatst door Axel
    Kan je met Italiaanse bundels ook in Europa roamen?

    Origineel geplaatst door Halil
    Italië is een Europees land; dus ja.

    Dus je kan in principe een goedkope databundel kopen voor in Apple Watch/iPad bijvoorbeeld? Terwijl je in Nederland woont. Of is dat “tegen de regels”

  4. Wanneer gaat België zich eens aanpassen? Was onlangs in Durbuy (België/ Wallonië) en nul bereik, ja nul bereik voor zowel Proximus en Orange even bouten Durbuy. We zijn 2023 en er is nog niet overal dekking. Maar de volle pot betalen, dat kan wel. Steek eventjes de grens over en heb 5g

  5. @Willy:

    Waarom kan België geen deftige wegen maken ? Voor dezelfde reden. Geld verdwijnt in de zakken van top managers en politieke elite. Graai cultuur op zijn toppunt

    P.s. ik ben Belg dus ik mag dit zeggen 😜

  6. Ik vestig mijn hoop op de komst van DIGI Mobile als vierde operator in België, waarschijnlijk in 2024. Hopelijk gaan die de prijzen naar beneden halen, want het is in België toch allemaal vooral een kwestie van te weinig concurrentie. Zodra DIGI zijn intrede doet stap ik direct over (hoewel Hey-telecom van Orange nog relatief goedkoop is).

  7. Origineel geplaatst door Axel
    Kan je met Italiaanse bundels ook in Europa roamen?

    Dat kan, alleen is het uitgangspunt van de roaming regulering om periodiek reizen te ondersteunen maar niet om permanent roaming mogelijk te maken. De Europese Commissie heeft daarom voorzorgsmaatregelen opgesteld voor mobiele operators om onredelijk gebruik te voorkomen.

  8. @Timo: Jullie hebben al goedkope brandstof en veel goedkopere auto’s 😉

  9. Volgens mij is het bij Proximus ondertussen gezakt. Klanten krijgen ipv 20GB nu 75GB bij Mobile Flex.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.