Reacties voor: Mobiel internet vanaf 1 juli goedkoper in Europese landen

Mobiel internet, bellen en sms is vanaf 1 juli 2013 goedkoper geworden in Europese landen. Je betaalt maximaal 54 cent per MB. Een speciale vakantiebundel is goedkoper.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Daar kunnen grappige situaties uit ontstaan. Wij hebben hier nog een oud T-Mobile Flex 20 Sim Only abonnement. In Nederland kost 1 MB data 1,- €. Dat is duur en wordt daarom ook niet gebruikt. Stappen wij de grens over dan kost 1 MB data nog maar 0,54 €.

  2. Mocht je naar Griekenland gaan is hier een tip: koop daar een vodafone cu prepaid kaart. 500mb voor 5euro, daarna 1euro per dag op max 3g snelheid onbeperkt data.

  3. Persoonlijk ben ik blij als ‘t hele roaming gedoe afgelopen is. Ik woon over de grens in limburg en zit daardoor veel op ‘t duitse net (ook t-mobile en ook bagger dekking) en heb dan gewoon geen dataverbinding tenzij ik thuis ben en op wifi zit. Normaliter maakt me dat niet zoveel uit.

    Afgelopen week ben ik echter voor ‘t eerst op vakantie geweest naar een oord waar gratis wifi bijna niet voor kwam en dan ben je dus aangewezen op de bundeltjes die Tmobile je aanbiedt, 100 mb voor 15 euro. Dat spijt me geweldig maar daar brand je dus ontiegelijk snel doorheen. En daarna heb je dan of een verbinding die onbruikbaar is (64kb down, 16kb up) of je moet een nieuwe pas pakken a 15 euro.

  4. Voor de reizigers naar Portugal: prepaid kaart van Optimus van 12,50 euro en daarvoor krijg je 80 belminuten(lokaal) en 400 mb data. Slecht 1 maand geldig weliswaar.

  5. Als je bedenkt dat het grootste deel van een mobiele verbinding (data/spraak) gewoon loopt via een conventionele telefooncentrale, glasvezel en of de ouderwetse koperdraad hebben de providers en telco’s zich jarenlang verrijkt. We worden dus blij gemaakt met de spreekwoordelijke ‘dooie mus’.

    Er is ook goed nieuws te melden afgelopen weekend en dit maal komt dit van Ryan Petrich (jaaa, Altavista hem maar even!!)

  6. Ik kreeg zaterdag een brief van KPN waarin stond dat de roamingtarieven verlaagd zijn en dat ook KPN de tarieven verlaagd !!! In de bijgesloten leaflet vindt u de nieuwe tarieven !

    Internetbundel EU nu € 10,= voor 100 MB !!

    Huh …!!! Dat betaalde ik vorig jaar toch ook al !!!

    Zouden ze nu werkelijk denken dat we gek zijn ?

  7. Je kunt ook in het buitenland een pre-paid sim-card voor mobiel internet kopen. Volgens mij is dat nog goedkoper.

  8. @Timosha: Je kan langs bij de provider om boven je flex abo een onbeperkt internet bundel aan te zetten voor 9,95. Wel specifiek vermelden dat je niet wilt verlengen of wat dan ook. Maar op de flex abo een internet bundel wilt toevoegen.

    zou ook kunnen via my tmobile online.

  9. Je kan op vakantie ook altijd nog genieten van t ‘weg zijn van alles’ en je gsm in je hotel laten….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.