Misfit Path horloge

Misfit Path is een smartwatch voor twijfelaars [CES 2018]

Misfit heeft een nieuwe smartwatch aangekondigd, voor mensen die twijfelen tussen een fitnesstracker en een smartwatch. De Misfit Path zit er een beetje tussenin en is het kleinste en meest minimalistische horloge die de fabrikant ooit heeft uitgebracht.

De Misfit Path zal veel mensen bekend voorkomen. Het nieuwe horloge lijkt namelijk erg op de al bestaande Misfit Phase, maar dan in een compacter uiterlijk. Veel dingen zijn hetzelfde, maar er zijn ook verschillen. Zo is de behuizing maar 36mm breed, terwijl dat bij de Phase nog 41mm was. De insteek is nog steeds hetzelfde: dit is een smartwatch voor mensen die eigenlijk geen smartwatch willen, maar ook niet met een opvallende fitnesstracker in een kek kleurtje willen rondlopen. Toch kan de Misfit dit als hybride smartwatch allemaal aan.

Misfit Path

De Misfit Path attendeert je op notificaties met trillingen en bewegingen van de wijzers. Je kunt dit aanpassen met de bijbehorende iPhone-app. Ook kun je instellen dat het horloge je regelmatig moet herinneren aan beweging.

Misfit Path horloge

Met een van de zijknoppen kun je een zelf te kiezen functie activeren, bijvoorbeeld als afstandsbediening voor je iPhone-camera, bellen van je partner of bedienen van de muziek. Natuurlijk kun je er ook de standaard functies mee gebruiken, zoals stappen tellen, slaap analyseren en calorieën schatten. Zwemmen kan ook, want de Path is waterbestendig tot 50 meter diepte.

Omdat er geen groot scherm aanwezig is gaat dit horloge enorm lang mee: maar liefst zes maanden op een knoopcelbatterij.

De Misfit Path ligt voor $150 in de winkel in vier kleuren: roze, goud, roestvrij staal en roestvrij staal met goud accenten. De siliconen bandjes zijn verwisselbaar en 16mm breed. Je hebt met de Misfit Path dus een horloge dat eruit ziet als een analoog horloge, maar dat toch slimme functies bevat.

Meer nieuwtjes van CES 2018 vind je in ons overzichtsartikel hieronder.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 januari 2018, 20:11
Categorie Accessoires
Onderwerpen ces, misfit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.