iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 9 januari 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 9 januari 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Vandaag bespreken we weer veel nieuwe accessoires die tijdens de CES aangekondigd zijn. Zo komt Nanoleaf met een nieuwe futuristische afstandsbediening en is Philips Hue gestart met Entertainment, waardoor je je verlichting kunt laten reageren op de films waar je naar kijkt of games die je speelt. Bovendien heeft Hue een kleine teaser gegeven voor aankondigingen later deze week. Nokia Health, het merk van allerlei gezondheidsproducten, komt daarnaast met de Nokia Sleep, een slaapmat die je slaapgedrag analyseert. Check ook onze bijgewerkte round-up CES 2018 om op de hoogte te blijven van alle aangekondigde accessoires. Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag van dinsdag 9 januari!

Tips, gidsen en opinie

  • Ben je benieuwd naar het assortiment van Nokia Health, het voormalige Withings? In onze gids vind je een mooi overzicht.
  • Wat kun je doen als je iPhone-camera niet werkt? Wij geven tips hoe je dit op kan lossen.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Spark Mail

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Stack Storage (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - Stack Storage toont nu de volledige resolutie afbeelding als je deze via Wi-Fi bekijkt. Ook gaat de app efficiënter om met dataverbruik.
  • Spark Mail - Email by Readdle (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 11.0+) - Voor Nederlandse gebruikers is er een probleem met Gmail opgelost, waardoor Spark weer goed werkt.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2018, 10:44
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.