Reacties voor: Microsoft stopt Sunrise-functies in vernieuwde Outlook-app

Microsoft brengt een update van de Outlook-app voor iOS uit, die meerdere functies van Sunrise overneemt. Daarmee komt officieel een eind aan Sunrise.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Microsoft stopt Sunrise-functies in vernieuwde Outlook-app

    Leuke titel, hij kan op twee manieren gelezen worden 🙂

  2. Is een fijne app. Maar het lukt mij niet om de zakelijke mail (via exchange en een profiel) hierin te laden. Zou fijn zijn, Iemand tips?

  3. Ondanks dat velen het misschien een slap aftreksel vinden is Outlook wel een heel sterk mail en agenda app geworden. Ze blijven de app uitbreiden, bijschaven en verbeteren. Redmond blijft een hoop energie en tijd steken in de Office Apps op alle systemen. Dat valt me toch een beetje tegen bij de mail app van Apple. Daar had ik toch inmiddels wel meer functies van verwacht zoals snoozen en meer integratie met bijvoorbeeld taken.

  4. Is het nu mogelijk om CalDav accounts op te zetten? En dan bedoel ik niet Google mail maar naar bijv. de CalDav calendar in een synology nas.

  5. Origineel geplaatst door WvB22
    Ondanks dat velen het misschien een slap aftreksel vinden is Outlook wel een heel sterk mail en agenda app geworden. Ze blijven de app uitbreiden, bijschaven en verbeteren. Redmond blijft een hoop energie en tijd steken in de Office Apps op alle systemen. Dat valt me toch een beetje tegen bij de mail app van Apple. Daar had ik toch inmiddels wel meer functies van verwacht zoals snoozen en meer integratie met bijvoorbeeld taken.

    Waarom zouden ze dat doen, terwijl ze in hun app store een tiental alternatieven hebben die beter zijn dan ze het zelf kunnen doen en waar Apple kan verdienen aan de premium functies? What’s in it for them? Het perfecte mailprogramma maken is een illusie so why try?

    Ik vind het prima dat apple zich houdt aan basisversies die goed werken en dat ze de tierelantijnen aan anderen overlaten. Wel de integratie bevorderen natuurlijk.

  6. Ik dacht dat Microsoft het stoppen van Sunrise geannulleerd had omdat ze nog niet alle functies van Sunrise in Outlook hebben kunnen stoppen?

    “We have chosen to wait a little longer in order to deliver a few more Sunrise-inspired features in Outlook,” a Microsoft spokesperson told PC World. “Once those features are released, the Sunrise app will officially be shut down.”

  7. Ik doe vermoedelijk iets verkeerd… maar waarom kan ik die interessante kalenders nog niet toevoegen? Zit nochtans op versie 2.5.0 en heb een gmail en 2 Office 365 accounts er in zitten.

  8. Ik zie de verjaardagen van mijn contacten niet en ook niet de agenda’s waar ik op geabonneerd ben. Doe ik iets verkeerd?
    Oh, en geen herinneringen!
    MAW, de helft staat er niet meer in!!!

  9. Hoe dan ook in de nieuwe Outlook-app, loopt mijn mail dan nog steeds via de servers van Microsoft in Redmond? (US Territory en dus onderhavig aan Patriot, NSA Centurion en Live Lantern)

  10. Tip: gebruik Outlook niet😂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.