Microsoft SkyDrive-app nu ook geschikt voor iPad

Microsoft heeft een update van de SkyDrive-app uitgebracht. De app is aangepast voor de iPad en kan nu meerdere foto's en video's tegelijk uploaden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

skydriveMicrosoft heeft een update uitgebracht voor de SkyDrive-app, de app waarmee je je online opslagruimte bij SkyDrive kunt beheren. De app is vanaf nu ook geschikt voor de iPad, inclusief de nieuwe iPad met retinascherm. Met SkyDrive voor iOS kun je je bestanden op afstand benaderen, beheren en delen met anderen. Je kunt ook foto’s en video’s vanaf je iPhone of iPad uploaden naar SkyDrive. Wat Microsoft echter niet vermeldt, is dat de opslagcapaciteit die je bij SkyDrive krijgt is verlaagd van 25GB naar 7GB.

skydrive ipadHet nieuws komt op het moment dat Google op het punt staat om de eigen opslagdienst Google Drive aan te kondigen en Dropbox het delen van bestanden via een link makkelijker maakt. SkyDrive is een soortgelijke dienst, waarmee je overal en altijd je bestanden onder handbereik hebt.

In de verbeterde app kun je nu meerdere foto’s en video’s tegelijk selecteren om naar je iPhone of iPad te uploaden. Ook kun je makkelijk bestanden en foto’s delen, via een linkje in een e-mailbericht. Het hernoemen, maken of verplaatsen van mappen is vanaf nu ook vanuit de app mogelijk. Wil je een bepaald bestand openen, dan kan SkyDrive de juiste iOS-app erbij vinden en het bestand daarin openen. Ook in de Nederlandse App Store te vinden.

Downloaden: SkyDrive (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 14:41
Categorie iOS
Onderwerpen microsoft, skydrive

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.