iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Tafel van Appril op 26 april: hapje eten en tegelijk een app bedenken

Op donderdag 26 april kun je in Amsterdam terecht voor de Tafel van Appril, een diner waarbij je in contact komt met allerlei appmakers.

appril plaatjeDe maand april staat in het teken van apps. Althans, als het aan de organisatoren van Appril ligt. De afgelopen dagen zijn er overal in Amsterdam grote en kleine events geweest waarbij apps centraal stonden. Donderdag vindt de Tafel van Appril plaats, waarbij het draait om apps, netwerken en lekker eten. Voor 37 euro per persoon kun je aanschuiven bij de Tafel van Appril, om ontwikkelaars, ontwerpers, opleiders en potentiële zakenpartners te ontmoeten. Er zijn nog een paar plekken vrij.

appril appDe Tafel van Appril vindt plaats op donderdag 26 april 2012 vanaf 18:30 uur in Pakhuis De Zwijger. iPhoneclub, Marketingfacts, Glimworm, FNV KIEM, Vodafone en andere bekende namen zullen in ieder geval aanwezig zijn. Aanmelden doe je via de website van De Zwijger. De organisatoren achter Appril wil met deze actie dat de stad Amsterdam internationaal doorbreekt als Appsterdam, dé plek om app te ontwikkelen. Met Appril willen ze zoveel mogelijk kanten van apps belichten voor consumenten, klanten en professionals. Natuurlijk heeft Appril ook een app.

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2012, 20:49
Categorie Round-up
Onderwerpen appril, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.