Chinese handelaar verwacht rechthoekige homeknop in volgende iPhone

Een Chinese handelaar heeft homeknoppen voor de iPhone 5 openbaar gemaakt. Het zou om originele knoppen gaan, waarbij er een vierkant rondom de iPhone-homeknop zit.

iphone_5_homeknopHet is nog vroeg, maar de eerste ‘gelekte’ iPhone-onderdelen beginnen alweer binnen te druppelen. In China heeft onderdelenleverancier TVC-Mall de hiernaast afgebeelde foto naar buiten gebracht. Ze beweren dat het de homeknop van de ‘iPhone 5’ is, die rond in het midden is met een afgerond rechthoekje eromheen. De Chinese winkelier verkoopt de losse homeknoppen nu alvast aan mensen die bijvoorbeeld een reparatiehandel hebben en vroegtijdig willen beschikken over onderdelen. De homeknoppen zijn te koop in twee kleuren, zwart en wit.

TVC-Mall verkoopt al langer onderdelen voor de iPhone. Soms ging het daarbij om authentieke onderdelen, die ze al vóór de lancering van de bijbehorende iPhone verkochten. Het kan dus best zijn dat Apple voortaan een ronde homeknop met een rechthoekje gaat gebruiken, maar wij raden toch aan om nog even te wachten op de aankondiging van Apple zelf voordat je deze onderdelen aanschaft. Beschermhoesjes voor de iPhone 5 zijn er overigens ook al langere tijd, zelfs voordat de iPhone 4S werd aangekondigd. Ze wijzen daarom niet altijd op een daadwerkelijk product.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2012, 21:18
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp homeknop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.