Reacties voor: Microsoft brengt iOS-apps naar Windows 10

Microsoft gaat ontwikkelaars de mogelijkheid bieden om iOS-apps meteen naar Windows 10 om te zetten.
Lees het complete artikel → Microsoft brengt iOS-apps naar Windows 10
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Ik vind het een slimme zet van ze!

  2. MS is echt goed bezig de laatste tijd, mobiel, desktop, windows in het geheel ! Uiteraard veel afgekeken van Apple, maar ze doen het nu goed wat ze in de vorige versies minder deden 🙂 .

  3. Vind ook dat ze goed bezig zijn. Komt volgens mij vooral door de nieuwe directeur Satya Nadella.

  4. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. Slimme rakkers 🙂

  6. Goed bezig of pure noodzaak. Windows Mobile is nog steeds geen populair platform.
    Windows 8 is niet wat men dacht en ik vraag me af of microsoft de omslag kan maken naar het nieuwe. Windows zal geen echte inkomstenbron meer zijn voor de particuliere markt.

    Laten we hopen dat Microsoft voor Windows 10 innovatieve zaken bij OS X, Android en zelfs Linux heeft afgekeken. Want enkel energie stoppen in een mislukte interface is anno nu niet meer genoeg!

  7. Microsoft is zeer goed bezig , vind ik de laaste 2 jaar.

    Draai hier zelf een early build van windows 10 met de edge browser ( project spartan )

    En ben er echt heel erg tevreden over.
    Neemt niet weg , dat osx mijn voorkeur os blijft 😃 en apple wel heel raar moet gaan doen , om mij overtehalen . Windows als main OS te gaan gebruiken.

  8. Ik vind het vooral ironisch eigenlijk als je dit bekijkt vanuit een historisch perspectief. Nu assimileert Microsoft dus de programmeertalen van anderen en zet de broncode van ontwikkelaars automatisch om naar hun eigen programmeertaal en APIs. Als Microsoft dominant in mobiele besturingssystemen was geweest, was dit ondenkbaar. Ik zou wel eens willen weten wat dit allemaal aan kapitaal heeft gekost, alleen om Windows Phone aantrekkelijker te maken. Of het uiteindelijk ook de kwaliteit ten goede komt, moet nog worden bezien.

    Ik ben alleen onder de indruk van HoloLens en Cortana. Windows 10 is voor mijn gevoel (gebruik ook de beta ernaast) nog net zo bagger als de voorgangers. Ook merk ik nog heel wat bugs en stabiliteitsproblemen, dus er is nog heel wat te doen. De nieuwe functies die ze nu met Microsoft Edge en het gebruikersinterface uitrollen, hebben wij al jaren op OS X gehad. Over het aanbod aan iOS/OS X apps kan ik ook niet klagen. Ik blijf toch nog het gevoel hebben dat Microsoft nog steeds grotendeels meetrekt en geen voortrekkersrol inneemt, hoewel ze nu duidelijk inhalen.

  9. Ik denk ook dat, waar ze mee bezig zijn, ontzettend veel kost. Desalniettemin ben ik erg benieuwd waar het naar toe gaat leiden en waar het de markt gaat brengen. Hoewel ze achter lopen en iOS en Android na gaan doen (kan ook niet anders als je mee wilt doen) denk ik dat waar ze mee bezig zijn positief gaat uitpakken voor de markt, de innovatie en voor Microsoft.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.