Whirlpool wasmachine.

Reacties voor: Matter 1.2 is officieel: nu voor wasmachines en andere huishoudelijke apparaten

Matter 1.2 is aangekondigd en dat betekent dat er support komt voor diverse huishoudelijke apparaten, zoals vaatwassers, koelkasten, wasmachines, stofzuigrobots en dergelijke. Wat er nog niet in zit is ondersteuning voor beveiligingscamera's.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. Heel fijn dat dit eraan zit te komen. Voor gebruikers van 1 controller applicatie (woning app van Apple bv) heb je nu veel meer controle. Ik heb zelf bijvoorbeeld een robot stofzuiger en een luchtreiniger van Dyson. Nu verwacht ik niet dat ze naar mijn bestaande producten een update gaan brengen, wat overigens makkelijk zou moeten kunnen.

    Wat mij blij maakt is dat je meer in kan stellen via de woning app. Dit helpt Homebridge gebruikers. Bv de robot stofzuiger heb ik er nu via een omweg in zitten, maar is eigenlijk een schakelaar die aan of uit staat. Zometeen kan deze veel meer informatie gaan weergeven. Ook mijn Dyson heeft nu veel losse schakelaars die allerlei zaken in kunnen stellen (bv zwenken of het naar voor/achter blazen). Als dit zometeen gegroepeerd bij elkaar wordt weergegeven zou dat mijn woning app opschonen en het gebruik via Siri waarschijnlijk ook verbeteren.

    Hopelijk gaat Apple dit snel integreren en gaan de Homebridge devs snel aan de slag 😁

  2. @Ro: Exact wat ik ook dacht, iRobot gaat hun huidige lijn wellicht niet voorzien van Matter, maar de HomeBridge dev boys kunnen nu wel lekker aan de slag zodat we gewoon een stofzuiger in de app hebben ipv schakelaar inderdaad.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.