Marshall Monitor Bluetooth

Marshall maakt de Monitor-hoofdtelefoon draadloos

De Marshall Monitor Bluetooth is een draadloze variant van de bekende hoofdtelefoon van muziekmerk Marshall. Ook nu zit er weer de bekende koperkleurige 'joystick' op.

We zien steeds meer hoofdtelefoons in een draadloze variant verschijnen. Vaak zijn het variaties op bestaande modellen, zoals nu de Marshall Monitor. De Monitor-hoofdtelefoon is het enige over-the-ear-model dat het muziekmerk verkoopt en belooft ‘studiokwaliteit’. Ook is de ruisonderdrukking verbeterd ten op zichte van het goedkopere Major II on-ear-model.

Marshall Monitor Bluetooth

Marshall Monitor Bluetooth

Marshall probeert zich met deze hoofdtelefoons duidelijk te richten op muziekliefhebbers, zo blijkt ook uit onderstaande foto. Ben jij iemand die door platenzaken snuffelt naar dat ene unieke album (en heb je liefst veel tattoos), dan ben je de doelgroep voor de draadloze Monitor, zo lijken ze ermee te willen zeggen. De Monitor Bluetooth is vrijwel gelijk aan het model met kabeltje en is alleen zo’n 50 euro duurder. Natuurlijk is ook dit model verkrijgbaar in zwart, met wat koperkleurige accenten.

Marshall Monitor Bluetooth

De Marshall Monitor Bluetooth ondersteunt ook aptX via Bluetooth, al heb je daar niet veel aan als iOS-gebruiker, omdat de iPhone en iPad dat nog niet ondersteunen. De hoofdtelefoon gaat 30 uur mee als je draadloos luistert. Voor het aanpassen van volume en vooruit/achteruit spoelen gebruik je het koperkleurige knopje aan de linker oorschelp. Je beweegt op en neer voor het geluidsvolume en zijwaarts voor het bladeren tussen nummers. Ook kun je indrukken om te wisselen tussen afspelen en pauzeren. Simpel en intuïtief, zoals een joystick.

Marshall Monitor Bluetooth

30 uur luisteren
Verder valt op dat deze hoofdtelefoon met micro-USB moet worden opgeladen, terwijl nieuwe modellen van andere merken vaak al kiezen voor USB-C. De Marshall Monitor kost €250 bij winkels zoals Coolblue. De variant met kabel kun je vaak met leuke korting vinden bij winkels zoals Wehkamp.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2017, 16:10
Categorie Accessoires
Onderwerpen bluetooth, hoofdtelefoon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.