iculture-app-gemist
App Gemist
App Gemist logo

App Gemist: DigiD, AH Moestuintje, Write Ideas en meer

Wat waren de populairste iOS-apps afgelopen week? iCulture kijkt naar de beste apps die op onze website zijn besproken, zoals DigiD, AH Moestuintje, Write Ideas en meer.

App Gemist logoDe rubriek ‘App Gemist’ verschijnt iedere week getrouw op de zondag. Alle interessante apps van afgelopen week komen dan nog een keer langs. Welke gloednieuwe apps moet je deze week absoluut op je iPhone en iPad installeren? En welke applicaties komen er minder positief van af in onze reviews? Je ziet ze allemaal op een rij staan in een nieuwe editie van App Gemist.

DigiD

Wil je eenvoudiger inloggen met DigiD? Dat kan met de nieuwe DigiD-app die deze week verscheen. In plaats van je gebruikersnaam en wachtwoord kun je bij enkele instanties de nieuwe app gebruiken om in te loggen. Hoe het werkt lees je in ons artikel over DigiD.

AH Moestuintje

Had je vorig jaar niet zo’n succes met je moestuintje van de Albert Heijn? Dit jaar is er een speciale app die je helpt bij het onderhouden van je moestuintje. Zo ontvang je herinneringen en kan je met foto’s een dagboek bijhouden. Lees ons artikel over AH Moestuintje voor meer informatie.

Write Ideas

Microsoft heeft een app uitgebracht die scholieren en studenten helpt bij het maken van werkstukken. Of je nou een boekverslag, eassay, brief of kort verhaal moet schrijven, de app heeft voor elke tekstvorm een kant-en-klare structuur. Door het beantwoorden van vragen geef je je tekst verder vorm. Lees ons artikel over Write Ideas.

Google Agenda

Het heeft even geduurd, maar na de officiële iPhone-app is de Google Agenda-app nu ook geoptimaliseerd voor het grotere scherm. De nieuwste update verandert verder weinig behalve ondersteuning voor de iPad. Binnenkort volgen er nog wel nieuwe functies, belooft Google. Lees ons artikel over Google Agenda.

Apple TV Remote voor iPad

Ook Apple’s eigen Apple TV Remote-app maakte deze week de overstap naar de iPad. Voortaan hoef je niet je iPhone in de buurt te houden, maar kun je ook je iPad gebruiken om op je Apple TV een leuke film uit te zoeken. Lees ons artikel over Apple TV Remote.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 april 2017, 13:00
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerp app gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.