Graveer-Watch

Deze gegraveerde Apple Watch is exclusiever (en mooier) dan een Edition

Als de Apple Watch Edition nog niet exclusief genoeg voor je is, dan kun je gaan sparen voor deze gegraveerde stalen Watch, die er wat ons betreft nog mooier uitziet ook.

Graveer-Watch
De blits maken met een Apple Watch kon je tot voorheen het beste doen met een peperdure gouden Edition, maar deze gegraveerde variant scoort wat ons betreft een stuk hoger in de ‘kijk mij nou’-factor.

Het bedrijf Made Worn stond al bekend voor de indrukwekkende custom made Rolex-horloges, die vanwege het afschrikwekkende prijskaartje vooral door beroemdheden worden gedragen.

Graveer-Watch

Victoriaanse Watch

Blaine Halvorson, oprichter van Made Worn, heeft zich voor de verandering creatief uitgeleefd op de Apple Watch en het resultaat mag er zeker zijn. Het gaat om een stalen Apple Watch met een stalen band, die versierd is met bladeren en tal van kleine details. Daar kan Apple met hun graveerservice nog wat van leren.

De exclusieve winkel van Made Worn opent alleen op afspraak; online een bestelling plaatsen zit er dus niet in. De gegraveerde Watch kost $10.000. Zelf een gouden Apple Watch maken is niet zo moeilijk, maar eigenhandig een Watch graveren lijkt ons toch wat riskanter.

Graveer-Watch
Graveer-Watch
Graveer-Watch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2015, 12:15
Categorie Accessoires
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.