Picnic supermarkt

Picnic: app-supermarkt wil gratis je boodschappen bezorgen

De app-supermarkt Picnic bezorgt gratis je boodschappen. Handig, maar nog niet iedereen kan er gebruik van maken: Picnic is eerst alleen in Amersfoort beschikbaar.

Picnic supermarktHet Nederlandse Picnic wil gaan concurreren met supermarkten zoals Albert Heijn, door je boodschappen gratis te bezorgen. Je kunt vanuit de app kiezen wat je in huis wil halen, waarna deze boodschappen later bij je thuis worden bezorgd. Het duurt alleen even totdat iedereen de app kan gebruiken: Picnic bevindt zich op het moment in een testfase, waardoor slechts een kleine groep gebruikers hun boodschappen kan bestellen.

Picnic eerst alleen in Amersfoort

Je kunt de Picnic-app nu alvast downloaden en een account maken, maar het merendeel van de geïnteresseerden kan pas later echt met de app aan de slag. Op het moment wordt Picnic alleen nog maar getest in Amersfoort, waar slechts een beperkt aantal gebruikers hun boodschappen kan laten bezorgen. Amersfoortse gebruikers worden op een wachtlijst gezet, zodat ze later met Picnic aan de slag kunnen. Iedere dag worden er nieuwe mensen binnengelaten.

Picnic app 2 Picnic app 1

Picnic pakt het anders aan dan bijvoorbeeld Albert Heijn. Zo zal de app-supermarkt alleen online te vinden zijn, waardoor je niet zelf naar de winkel kunt. Dat is mogelijk ook de reden waarom je boodschappen zonder verdere berzorgkosten worden geleverd. Picnic heeft een groot distributiecentrum in Nijkerk, dat kleinere hubs in steden van producten voorziet. Vanuit deze hubs worden je boodschappen bezorgd. Op het moment is er alleen een hub in Amersfoort.

Via Emerce

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2015, 11:15
Categorie Apps
Onderwerp supermarkt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.