macOS 13 Ventura Update

Reacties voor: macOS Ventura 13.1 staat klaar: dit is er nieuw

Apple heeft macOS Ventura 13.1 uitgebracht. Daarin zit een nieuwe app, maar ook wat verbeteringen in andere apps. Lees hier wat er nieuw is in macOS Ventura 13.1.
Lees het complete artikel → macOS Ventura 13.1 staat klaar: dit is er nieuw
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Zowel op de iMac 27-inch 2017 en de MacBook Pro 16-inch 2021 geeft deze update problemen. Wanneer je de iCloud instellingen wil benaderen via Systeeminstellingen, Apple ID loopt de app zo goed als vast (blanco beeld). De nieuwe app Freeform synchroniseren via iCloud is daardoor via de Mac niet in te stellen. Ook zijn er problemen met Privédoorgifte, het is niet mogelijk om deze in of uit te schakelen. Bij de iMac hoor ik de ventilatoren blazen terwijl alleen systeeminstellingen actief is. Is dit probleem herkenbaar?

  2. @René: hier hetzelfde …

  3. Origineel geplaatst door Johannes
    @René: hier hetzelfde …

    Apple Support gebeld: ExpressVPN bleek de boosdoener. App in de prullenbak, legen, herstart macOS en probleem opgelost.
    ExpressVPN daarna weer geïnstalleerd, geeft weer dezelfde iCloud problemen. ExpressVPN support om een oplossing gevraagd.

  4. Alleen bij Safari Facebook site: gaat vanzelf op- en af scrollen. Dus in het home screen Facebook, wil ik gaan naar de volgende pagina of foto, begint in de zijkant de “muis” vanzelf op- en neer te gaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.