Reacties voor: ‘macOS Big Sur sinds december niet online te herstellen’

Sinds december blijkt het niet mogelijk om een Mac te herstellen via de online macOS-herstel. Apple zou op de hoogte zijn en zou bevestigd hebben dat het om een serverprobleem gaat, maar heeft nog geen oplossing.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Tiens, ik heb dat nochtans gedaan met mijn MBP eind 2013.
    Stond BigSur op (11.1). Liep niet lekker wegens de vele rotzooi komende van Catalina. Alles leeg gemaakt, BigSur opnieuw gedownload en geïnstalleerd. Liep als een trein. Pak beter zelfs als met 11.0.1

  2. Uhhhh van de week mijn MacBook hersteld.. online… Big Sur… geen problemen..

  3. Hier op 28/12 mijn MacBook Pro 2015 geherinstalleerd. Big Sur draait als een zonnetje. Eerste keer overigens dat ik m volledig herinstalleerde. Altijd updates gedaan, maar hij werd nu toch wel trager, ben blij dat ik het gedaan heb.

  4. Ik probeer dit bij een M1 Macbook, maar ik krijg het niet voor elkaar. Ook niet met Apple Configurator 2, want daar heb nog geen Big Sur op draaien (en dat schijnt vereist te zijn). Weet iemand nog een oplossing?

  5. Ik heb het geinstalleerd gehad op mijn Imac 2017 27 inch. Zeer trage opstart en een aantal rpogrammas die niet meer werken waaronder Unison. Het schijnt dat Big Sur grote problemen heeft met Fusion drives en dat e.e.a. voorlopig door Apple nog niet is opgelost en men kan ook niet zeggen wanneer dit wel het geval is. Waarschuwing voor mensen met een Fusion Drive begin er niet aan je Imac wordt tergend traag.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.