Reacties voor: Toekomstige MacBooks kunnen Touch ID vingerafdrukscanner krijgen

Touch ID is een handige functie van de iPhones en iPads, maar vandaag heeft Apple een patent toegewezen gekregen voor een soortgelijke sensor in toekomstige MacBooks.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Hoop dat het snel verder ontwikkeld gaat worden en nadien geïmplementeerd kan worden in nieuwe MacBooks, stel dat ze het in de on/off knop kunnen verwerken, dan blijft het mooie minimale ontwerp van de laptop ook onaangetast 🙂

  2. Iemand een idee wanneer er een nieuwe lijn van de macbook pro’s komt? Mijne 2011 is aan vervanging toe 🙂

  3. Geen idee. Wacht er ook al een tijdje op. De concurrentie heeft nu allemaal Skylake producten gelanceerd. Geruchten waren eerst Q3 een apart event maar nog niks gezien.. Nieuwe geruchten zeggen dat het pas 2016 wordt omdat de aandacht eerst uitgaat naar de iPad pro. Ik hóóp zó dat het toch nog dit jaar komt! Dus als iemand andere geruchten heeft die bevestigen dat het eerder komt graag!

  4. Origineel geplaatst door Klaas Raaf
    Hoop dat het snel verder ontwikkeld gaat worden en nadien geïmplementeerd kan worden in nieuwe MacBooks, stel dat ze het in de on/off knop kunnen verwerken, dan blijft het mooie minimale ontwerp van de laptop ook onaangetast

    Ja dat is een mooie plaats inderdaad.

  5. Lol grappig dat oude foto maar je kan nu al de Mac unlocken met je iPhone mits je Touch ID hebt dus ik denk niet dat ze er iets mee gaan doen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.