Reacties voor: MacBook Pro met OLED-balk: nieuw concept met aanpasbare functies

Hoe gaat een MacBook Pro met OLED-balk eruit zien? In nieuwe uitgebreide conceptafbeeldingen worden verschillende functies toegekend aan de aanpasbare balk bovenaan het MacBook Pro-toetsenbord. Denk aan muziekbediening en functies uit de menubalk.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Als er de nieuwe macbook pro er zo uit haat zien dan ben ik benieuwd naar de prijs. Zal wel iets van €1700 worden.

  2. Origineel geplaatst door Apple
    Als er de nieuwe macbook pro er zo uit haat zien dan ben ik benieuwd naar de prijs. Zal wel iets van €1700 worden.

    Als dat zo is dan is het by far de goedkoopste die ik ooit gekocht heb 😂. Mijn huidige koste zo’n 2600 dus 1700 moet wel een zéér instap modelletje zijn dan, wordt veel duurder denk ik

  3. Ik vind het een vet idee. Dit in combinatie met de touch id en ze onderschijden zich weer mooi van de andere merken denk ik.

  4. Dit concept is al een tijdje op de markt. Zie ThinkPad X1 Carbon.

    Uit ervaringen kan ik melden dat dit concept leuker klinkt dan het werkt.

    Apple staat bekend om zijn verbeterende kwaliteiten dus wellicht dat Apple wel een goede implementatie van dit concept kan toepassen.

  5. Ik zie het nut wel van zo’n OLED strip. Vooral als je ook click feedback krijgt zoals bij de nieuwe trackpads. Ik vrees echter dat Apple ook gebruik gaat maken van de nieuwe butterfly switches voor de toetsen en dat we dus net zo’n toetsenbord krijgen als op de Macbook.

  6. Wat is er mis met het butterfly mechanisme? typt heerlijk !

  7. @duo: Het typt echt verschrikkelijk vind ik dan, ben blij dat ik vorig jaar oktober of november een nieuwe Macbook pro gekocht heb.
    HP heeft op zijn elitebookjes ook van die hele platte toetsen, maak zo vaak tik fouten niet normaal.

    Je drukt bijna gewoon niks meer in en krijgt amper feedback, dus ik denk heb hem ingedrukt maar nee toch blijkbaar niet.

  8. @Dennis: Ehm, je hebt géén macbook (maar een pro) maar weet wel precies dat ‘t MB toetsenbord slecht typt omdat een HP dat ook doet??? Sorry, maar dat slaat echt nergens op.

    Heb zelf een 12″ macbook èn een bijna even dunne Windows hybride ‘met hele platte toetsen’ en kan je verzekeren dat er een wereld van verschil tussen zit. De MB is héél even wennen, maar dan typt ‘t beter dan 99% van de toetsenborden met meer keytravel. Maar je moet ‘t natuurlijk wel even die minimale gewenningstijd gunnen, en niet alleen maar kort ‘hello world’ erop tikken louter om je vooroordelen bevestigd te krijgen 😕

    Maar ja, voor een deel is het natuurlijk subjectief. Sommige mensen tikken nou eenmaal nog het liefst op een mechanische typemachine met ‘lekker’ zware aanslag (‘feedback’) en centimeters keytravel 😝

  9. @duo: Ik heb van de week nog even getypt op een Macbook met de butterfly toetsen en alhoewel ik weinig typefouten maakte vind ik het gewoon geen lekker gevoel. Bij mijn Windows PC gebruik ik dan ook een curved Microsoft toetsenbord met bijna klik-klak toetsen. Dan voel je tenminste wat je doet. Ik vind het huidige toetsenbord van mijn MBP ook prima, die toetsen gaan niet heel diep maar er zit wel een duidelijke klik in. Die mis ik bij de butterfly toetsen.

  10. Ziet er tof uit! Toch zou ik liever een fysieke ESC-knop hebben.

  11. Waarom niet een wat dikkere balk waar je dock in geplaatst kan worden? Dat zou de touch beleving die men op een Iphone of Ipad kan ervaren mijn inziens versterken op de macbooks.

    Just my needs…. ehrm 2 cents.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.