MacBook Pro doos

Reacties voor: MacBook Pro 2023 vs MacBook Pro 2021: wat zijn de verschillen?

De MacBook Pro 2023 met M2 Pro/Max-chip is de nieuwste generatie van Apple's professionele MacBook en is de opvolger van de modellen uit 2021 met M1 Pro/Max-chips. Wat zijn de verschillen tussen de MacBook Pro 2023 vs MacBook Pro 2021? Zijn er nog meer verschillen dan alleen de M2 Pro/Max-chip vs de M1 Pro/Max-chip?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Het zal misschien aan mij liggen, maar ik vind de groene vlakken met witte letters erg onleesbaar. Zwarte letters zouden beter leesbaar zijn, denk ik.

  2. @P4Z: Klopt maar dat komt omdat je iPhone of iPad in donkere modus staat. Schakel je om naar dag modus krijg je wel te zien wat je bedoelt. Maar je hebt een punt ook in donkere modus zouden de letter in het groene vlak zwart moeten blijven. Puntje voor verbetering.

  3. Ik heb nog maar eigenlijk net een half jaar mijn 14’’ 8c 14gpu gekocht in de aanbieding Mediamarkt €1888,- dat was dezelfde prijs als de voorganger die ik had gekocht i7 15’’ end 2013 ook in de aanbieding! Eigenlijk voor een gemiddelde user oa Ableton, lightroom en andere zware apps zijn de instap modellen meer dan voldoende hoe meer cores evt wel sneller maar wel ook sneller heet ! Less is more als je de tijd hebt sneller is niet beter ! Hopelijk wel weer voor min 8 jaar plezier wat weer uitkomt op nog €240,- per jaar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.