Reacties voor: Gerucht: ‘Vernieuwde 13-inch MacBook Pro komt volgende maand’

Mogelijk met upgrade naar 14-inch
Hoewel we dit voorjaar al een vernieuwde MacBook gezien hebben, lijkt het erop dat er spoedig nog een nieuwe MacBook Pro aan komt. Het gaat om een update van 13-inch MacBook Pro voor 2020.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. We zullen het wel zien of hij het goed voorspeld heeft, ook heeft hij voorspeld dat volgende week de nieuwe iphone komt

  2. Hoop echt dat ze snel komen…
    Ik zit eigenlijk al sinds 2018 te wachten om mijn MacBook Pro 13″ uit 2013 te vervangen.
    Maar ik had geen zin in dat vlinder toetsenbord…
    Dus zodra ze beschikbaar zijn ga ik zeker upgraden…

  3. 14” scherm 10th gen processor, performance series i9 en 32GB, met touchstrip.. perfect als mobiele soundstudio..

  4. Ik zit eigenlijk al jaren te wachten op een macbook pro, die het grote model ipad pro als scherm gebruikt.. gewoon omdat het kan, alles in een..

  5. Ik heb sinds 2 weken nu de MacBook Pro 13 inch, tot nu toe geen problemen ondervonden en er geen spijt van gehad!!

  6. Origineel geplaatst door Jary
    Ik heb sinds 2 weken nu de MacBook Pro 13 inch, tot nu toe geen problemen ondervonden en er geen spijt van gehad!!

    Dat komt nog wel. De nieuwe zat er echt aan te komen. Ik wacht net zolang tot de nieuwe er is. Zonde om nu de oude te kopen.

  7. Vooral nu voor thuiswerken en studeren kinderen ben ik wel benieuwd wat ik nu moet doen. Een MacBook Air kopen uit 2020 of eerder of een MacBook Pro of zelfs de nieuwste iPad Pro. Iemand met enige ervaring?

  8. Origineel geplaatst door F1WilliamsJeff
    Vooral nu voor thuiswerken en studeren kinderen ben ik wel benieuwd wat ik nu moet doen. Een MacBook Air kopen uit 2020 of eerder of een MacBook Pro of zelfs de nieuwste iPad Pro. Iemand met enige ervaring?

    Ligt eraan wat je er allemaal mee wilt gaan doen. Voor huis tuin en keuken gebruik is de nieuwe Air of iPad (Pro) top. Verwacht je wat meer, dan zou ik even wachten op de nieuwe MB Pro.
    Ik gebruik zelf de Air 2019 (i7) en nieuwe iPad Pro (na een MB Pro 2017) en ik ben er erg blij mee. Geen problemen met het toetsenbord van de Air.
    Werd een peu nerveux van die ellendige touchbar vd MB pro. Ieder z’n ding natuurlijk.
    Gebruik m’n Air voor het standaard werk en de IPad Pro voor het creatieve en bewerken samen met de pencil2 uiteraard.
    Als je de nieuwe Air kiest, wel even upgraden van de zeer magere standaard i3 processor. Succes!

  9. Het zou mooi zijn als ze die touchbar optioneel maken, in plaats van de standaard. Ik heb er nu eentje en raak ‘m vaker onbedoeld aan dan bedoeld.

  10. “Hou er wel rekening mee dat Apple’s plannen vanwege de coronacrisis flink onderhevig zijn aan veranderingen.”

    Jullie zijn blijkbaar bekend met de plannen ?

  11. Origineel geplaatst door Jules
    Ik zit eigenlijk al jaren te wachten op een macbook pro, die het grote model ipad pro als scherm gebruikt.. gewoon omdat het kan, alles in een..

    i9 blijft alleen voor de 16 inch, ga Maximaal denken aan i7 met 6 cores

  12. Allemaal geruchten waar wss niets van waar is.
    Zoals de iPhone die vorige week zou uitkomen of bekend gemaakt worden. De airtags zouden eind vorig jaar uitgekomen zijn volgens de geruchten die toen waren.
    Ik geloof er niets meer van

  13. Origineel geplaatst door Jules
    14” scherm 10th gen processor, performance series i9 en 32GB, met touchstrip.. perfect als mobiele soundstudio..

    Jij kent de specs al? 😳

  14. Origineel geplaatst door Fritsie
    “ Hou er wel rekening mee dat Apple’s plannen vanwege de coronacrisis flink onderhevig zijn aan veranderingen.”

    Jullie zijn blijkbaar bekend met de plannen ?

    Nee, alleen dat ze onderhevig zijn aan veranderingen. Zoals eigenlijk de hele wereld op dit moment onderhevig is aan veranderingen.

  15. @Patrik: Ik snap je, maar je weet nooit wat voor problemen er zich gaan voor doen bij de nieuwe Macbook. En ik weet dat er verhalen rondgaan met het toetsenbord wat niet goed werkt, gelukkig merk ik (nog) geen problemen. En als er problemen zicht voor doen, dan heeft apple het reparatieprogramma voor het toetsenbord.

  16. @Frank: super dit is echt de meest duidelijke antwoord die ik gehad heb. Zelfs in de winkels of webshops met chat werd het mij niet duidelijk. Dankjewel Frank

  17. @Frank: super dit is echt de meest duidelijke antwoord die ik gehad heb. Zelfs in de winkels of webshops met chat werd het mij niet duidelijk. Dankjewel Frank

    Graag gedaan hoor. Daar zijn comments vlgns mij voor bedoeld toch. Elkaar adviseren waar nodig zonder wijsneusje uit te hangen😉
    Winkels en webshops hebben vaak maar beperkte kennis en voeren je info vanuit de specs en hun verkoopcijfers zijde, niet vanuit de users kant. Dus die smeren je met alle liefde een duurdere MB pro aan terwijl je het misschien best of zelfs beter kunt redden met een wat krachtiger Air of iPad (Pro). En neuh, ik werk niet bij of voor Apple of consorten. Ook geen aandelen al schijnt t wel een ‘goed’ moment daarvoor te zijn..

  18. @Jürgen: Eens met je. Ik denk dat die geruchten fijn zijn voor websites rondom Apple (advertentie-inkomsten). Maar de geruchten lijken kant nog wal te raken. Geen nieuwe SE, geen nieuwe Apple TV en dit wordt het volgende gok ik.

  19. (Red.) Aankondiging MacBook Pro toegevoegd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.