Mac Studio 2023 met scherm

Reacties voor: Mac Studio 2023 prijzen: nieuwe desktop Mac vanaf nu verkrijgbaar

Hoeveel kost de nieuwe Mac Studio? In dit artikel zetten we de prijzen van de Mac Studio 2023 voor je op een rij. Lees de prijs van het instapmodel, maar ook wat de prijs is van het duurste model.

Reacties: 8 reacties

  1. Gelukkig ga ik niks betalen haha. Gekke prijzen.

  2. Zakelijk betaal je voor die instapper uiteindelijk maar 1000 euro (-btw, kia, kosten) dus dat is een no brainer voor dergelijke performance. Als je het nodig hebt natuurlijk.

  3. @Kees: hoe bedoel je?

    – btw en afschrijving?

  4. @marcel: KIA is de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

  5. Origineel geplaatst door Mivec Robin
    Gelukkig ga ik niks betalen haha. Gekke prijzen.

    Gelukkig heb jij dit ook helemaal niet nodig, als ik je deze opmerking zie plaatsen.
    Altijd mooi hoe sommigen professionele apparaten afkraken om de prijs, terwijl ze dit zelf nooit nodig zouden hebben en de waarde er niet van in kunnen zien 😂
    Ik zelf heb een MBpro van 3500 euro. Voor sommigen heel duur, maar ik gebruik het elke dag voor mijn werk. Als je kijkt wat het kost als je het een paar jaar gebruikt, dan is het niet duur imo. Ik hoef nooit te klagen over iets wat niet werkt of wat niet fijn werkt. Dit is wel anders dan bij Windows gebruikers, die hoor je altijd klagen. Een fijn apparaat om mee te werken mag wat kosten.

  6. Zelf zit ik professioneel in de witgoed branche.
    Je hebt een huishoud vaatwasser van Miele voor 1000€, maar een toestel dat hetzelfde doet en eruit zit kost professioneel 5000€. Toch wordt door professionelen daar liever mee gewerkt.
    Lijkt me hetzelfde verhaal als bij de MacPro en Mac Studio.

    Ik hoop enkel dat er geen diverse problemen mee komen zoals met de MacBook “PRO” tussen 2016 en pak em beet 2020

  7. @Gert: Wat knap. Vertel mij eens dan waarom Pro’s voor de Mac Pro gaan terwijl er een consumenten versie van zou bestaan?
    Want die bestaat er niet. Alleen de Mac Pro is uitbreidbaar dankzij pci sloten. En daar is geen consumenten product van die dat kan.

  8. @JeroenT: in hoeverre hebben “gewone” consumenten behoefte aan een Mac met PCI-slots?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.