Reacties voor: Deze draadloze oplader van LXORY is geen aanrader

De nieuwe draadloze oplader van LXORY ziet er aantrekkelijk uit. Maar het lage vermogen van 5 Watt en er zit ook geen goedkeuringsmerkje op.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Deze misschien?
    Overigens houd ik het zelf graag -tot de officiële Apple pad beschikbaar is- op een Belkin en een Anker wireless charger. Erg tevreden en prettig dat je niet steeds die stekker moet gebruiken voor het laden.

  2. Dus eigenlijk raden jullie de officiële Apple stroomadapter ook niet aan. Die heeft ook maar een output van 5W. Jammer dat Apple geen nieuwe lader heeft ontworpen…

  3. Hoe langzamer je een batterij oplaadt, hoe beter het is voor de levensduur. Echt waar!

  4. @Kamran: Die verkoop Apple in de store, met USB c.
    Typisch Nederlands dat alles maar erbij willen “krijgen”.

  5. Origineel geplaatst door Kamran
    Dus eigenlijk raden jullie de officiële Apple stroomadapter ook niet aan. Die heeft ook maar een output van 5W. Jammer dat Apple geen nieuwe lader heeft ontworpen…

    Dat klopt. Daarom melden we in de meeste toestelreviews van de afgelopen tijd (waarbij we oppassen om niet téveel in herhaling te vallen) dat het jammer is dat Apple maar een 5 Watt-lader meelevert.

    iPhone 8-review:

    We balen dat Apple de standaard 5 Watt lader meelevert, waardoor je zelf zult moeten investeren in accessoires om te kunnen snelladen.

    iPhone 8 Plus-review:

    Wordt nog steeds geleverd met trage 5 Watt-lader en ook draadloos opladen gaat traag.

    iPhone X review:
    “We vinden het nog steeds vreemd dat Apple bij het duurste toptoestel zo’n matige 5 Watt lader meelevert.”

  6. @Kamran: volgens mij is het lage wattage bij de draadloze opladers ook een groter probleem dan bij de standaard meegeleverde lader, omdat het laden met de kabel efficiënter werkt. Een draadloze 5 watt lader doet er langer over om je iPhone op te laden dan de standaard 5 watt oplader met kabel. Maar correct me if im wrong!

  7. Ik ben erg tevreden met het draadloos oplaadstation van Mophie die oplaad met 7,5 watt😍
    En ja met een draadje lukt het opladen ook wel 😇maar met deze oplaadstation is het zo lekker makkelijk en best snel een opgeladen iPhone X ❤️Ik Kijk uit naar het nieuwste oplaadstation van Apple 😉

  8. Ik heb op Amazon.de de RavPower Qi lader gekocht voor €30,- inclusief 24Watt adapter. Die laadt mijn iPhone met 7.5 Watt. Volgens mij is dat een hele mooie prijs/prestatie.

  9. Zelf had ik a; een poosje de Evolus 3 door Enblue. Die hebben nu een upgradekit om de iPhone oplader te vervangen voor een draadloze, 7,5 Watt, lader.

    35 dollar en vanuit Duitsland geleverd dus geen issues met import etc. Top service trouwens door een redelijk NL sprekende medewerker.

  10. Ik zit met smart te wachten op deze van Funxim.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.