Kim Kardashian Lumee

Kardashian-selfiehoesje nu exclusief in de Apple Store

Met de LuMee iPhone-hoes kun je selfies maken zoals Kim Kardashian. Apple verkoopt deze hoesjes nu exclusief via de eigen winkel.

Kardashian-selfiehoesZoek op internet naar ‘kardashian iphone’ en je zou eigenlijk de gouden iPhone 5s moeten vinden. Wat je in ieder geval wel vindt zijn allerlei verwijzingen naar LuMee, een iPhone-hoes waarmee je betere selfies kunt maken. Het hoesje verlicht namelijk je gezicht en decolleté, zodat ze er goed uitspringen op de foto. Apple verkoopt deze selfie-hoesjes nu exclusief via de Apple Store. Misschien leuk voor Valentijnsdag?

LuMee: het selfiehoesje van de Kardashians

Mensen die het doen en laten van de Kardashians op de voet volgen, weten dat ze graag iPhone-hoesjes met ingebouwde verlichting gebruiken. Kim was zo enthousiast over de LuMee-hoesjes (of over de vergoeding die ze kreeg), dat ze zelfs iPhone-hoesjes voor dit bedrijf heeft ontworpen. Het LuMee-hoesje beschikt over een heldere rij ledlampjes aan voor- en achterkant.

LuMee hoesje

‘Only at Apple’ staat er bij de hoesjes. Het is ideaal voor situaties met weinig licht, bijvoorbeeld een romantisch etentje met z’n tweeën. De lamp geeft aan de voorkant een verlichting van 2000 lux en aan de achterkant 2600 lux, bij een kleurtemperatuur van 3600 Kelvin. Er zit ook een dimmer in. Zelf heeft Apple ook al een oplossing gevonden voor situaties met weinig licht: het scherm licht op bij selfies,

LuMee case

De LuMee-hoes is verkrijgbaar voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus en kost 80 euro. Wil je geen geld uitgeven, dan kun je natuurlijk ook de Retina Flash op de iPhone gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2017, 20:00
Categorie Accessoires
Onderwerp selfie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.