Reacties voor: Logitech CREATE-toetsenbord voor 9.7 iPad Pro heeft ruimte voor Apple Pencil

Het verlichte Logitech CREATE-toetsenbord voor de iPad Pro is nu ook beschikbaar voor de 9,7-inch iPad Pro. Deze versie bevat net als de grote variant verlichte toetsen, maar heeft als extraatje plek om je Apple Pencil op te bergen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Handig!
    Ik hoop alleen dat ze ook het mechanische ontwerp iets hebben aangepast! De 12,9″ iPad heeft inmiddels definitieve schade over 15 cm op het glas van het scherm…

  2. Waarom zou je dit kopen? Dan heeft een echte laptop toch 100x meer functionaliteit.

    Ik laat de hele hype rond de iPad is ook volwaardige pc aan mij voorbijgaan.

  3. @Tom: Een laptop heeft inderdaad veel (en veel) meer functionaliteit.
    Ik heb dan ook beide: een laptop, ideaal om overal en op allerlei wijze in huis er gebruik van te kunnen maken, evt. aangesloten op externe monitor.
    Mijn Ipad is ideaal voor op de bank / luie stoel; daar is mijn stevige laptop net te log voor. Mijn Ipad gaat ook mee naar werk; makkelijk snel PDFs te kunnen controleren gedurende vergaderingen etc. Om snel notities te kunnen maken gedurende deze vergaderingen komt zo’n los toetsenbord erg van pas en ik maak er dan ook grof gebruik van (van de Apple variant dan, niet van de Logitech variant, maar dat lag destijds aan de beschikbaarheid, niet omdat ik iets tegen deze Logitech variant zou hebben).

    Tot zover mijn zelfverdediging van het hebben van een Ipad met toetsenbord….

  4. Gelijk besteld, zeer nieuwsgierig. Vooral ook handig dat de Pencil er eenvoudig in kan; alles gelijk bij de hand.

    Ben alleen wel benieuwd hoe lang het duurt voordat deze geleverd wordt, zelfs de Logitech webshop had nog geen voorraad.

  5. @Tom: Ik zie de iPad niet als vervanging, maar meer als verlengstuk van mijn laptop. Op kantoor neem ik altijd mijn tablet mee om direct mijn notities uit een meeting in Evernote te knallen. Nogal onhandig om die laptop helemaal los te koppelen en mee te zeulen. Zelfs naar sommige afspraken buiten de deur neem ik alleen mijn tablet met keyboard mee.

    OT: @GJH: Welke versie heb jij besteld? Ook internationaal? Nederlands staat er nog niet bij.

  6. Als dit echt een toetsenbord is met veel keytravel (toetsen diep indrukken) dan ben ik er erg blij mee.
    Tot nu toe heb ik alleen maar keyboards van het ultra platte type gevonden, zoals die van Apple zelf, zonder veel feedback op de toetsen.

  7. @GNO: Klopt ja, internationale versie besteld.
    Ik zie het ook meer als verlengstuk, ideaal om mee te nemen, ook al is mijn laptop van het type ‘Air’, de iPad is toch lichter en kleiner ๐Ÿ™‚

  8. Vandaag toetsenbord ontvangen (ik tik dit nu vanaf de Create) en ik moet zeggen, erg fijn!

    iPad staat erg stabiel en voor mij in de juiste hoek. Toetsenbord verlichting is goed, maar had voor mij niet gehoeven. Het tikken vind ik in elk geval veel prettiger dan het Apple toetsenbord! Ook handig is de opbergmogelijkheid voor de pencil.

    de Pro wordt er wel wat dikker door, maar dat is een concessie die je er voor over moet hebben. Toetsenbord raakt het scherm overigens niet als de case gesloten is.

    Al met al denk ik dat ik hier veel plezier van ga hebben. ๐Ÿ™‚ Alleen nog even experimenteren hoe het werken met de Pencil gaat, terwijl de iPad in de case zit…

  9. @GJH: Ik wacht nog steeds op mijn product, logitech reageert overigens heel slecht. Wel goed om te horen dat jij zo enthousiast bent ๐Ÿ™‚ Geeft me wat meer hoop.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.