Reacties voor: Libratone ZIPP-speakers nu bij Apple verkrijgbaar, maar nog zonder AirPlay 2

Bij de Apple Store kun je vanaf vandaag terecht voor twee nieuwe draadloze speakers. Apple heeft namelijk de Libratone ZIPP-speakers opgenomen in het assortiment. Het is een van de speakers die binnenkort AirPlay 2 gaat ondersteunen, maar dit komt pas later beschikbaar.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Heb al meerdere Libratone speakers gehad. Bevallen super. Geluid is goed en zien er ook goed uit. Je heb in ieder geval niet het idee dat je huis volstaat met speakers. Trouwens voor het koppelen alleen van de speakers heb je geen AirPlay 2 nodig. Dit bied Libratone zelf al aan. Alleen de prijs die je bij Apple betaald is wel weer wat veel… voor 244 euro vind je al de grote Zipp bij bol.com.

  2. Inderdaad prima speakers met heel veel mogelijkheden voor het streamen van audio via Spotify, Apple music, Deezer etc. Ik gebruik ‘m ook vaak om muziek vanaf de Apple tv af te spelen en kan niet wachten op AirPlay 2 zodat ik er mogelijk meer kan koppelen terwijl het geluid synchroon blijft lopen.

    Ik vind de geluidskwaliteit super, misschien soms net iets te zware bass. Er zijn betere speakers voor dit geld kwa geluidskwaliteit maar de mogelijkheden van deze speakers zijn eindeloos!

  3. @Froske: welke zijn beter voor dit geld? Even nieuwsgierig 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.