Thunderbolt Display van Apple. Is er een nieuwe onderweg?

Levertijden Thunderbolt Displays fors toegenomen: nieuw model onderweg?

De Europese levertijden van het Thunderbolt Display zijn vanuit het niets opgelopen. Dit zou kunnen betekenen dat Apple op het punt staat om een nieuw model aan te kondigen.

Thunderbolt Display van Apple. Is er een nieuwe onderweg?

Apple heeft sinds 2011 het Thunderbolt Display niet meer vernieuwd, maar in 2016 kan daar verandering in komen. De levertijden voor de schermen zijn in Europa namelijk ineens flink gestegen, wat erop kan duiden dat Apple op het punt staat om een nieuw model te presenteren.

In de Nederlandse Apple Store kun je zien dat het nu acht werkdagen duurt voordat een Thunderbolt Display geleverd kan worden, zo ontdekte het Duitse Macerkopf. Ook in andere Europese landen (zoals Duitsland en Italië) is de levertijd van het Thunderbolt Displays ineens opvallend toegenomen. Voor nu geldt dit niet voor de Apple Stores in de Verenigde Staten en Canada.

Duiden langere levertijden op nieuwe modellen?

De langere levertijd heeft er in ieder geval voor gezorgd dat er weer hoop is op een nieuwe Thunderbolt display dat met een 5K Retina display is uitgerust. Dit is echter niet de eerste keer dat de levertijd van het Thunderbolt Display zomaar oploopt, dus we houden voor de zekerheid een slag om de arm. Naar verwachting houdt Apple aan het einde van de maand een nieuw evenement waar we onder meer de iPhone SE en iPad Air 3 te zien krijgen. Een nieuw Thunderbolt Display zou een leuke aanvulling zijn voor die avond.

Naast het Thunderbolt Display is ook de levertijd van de 4-inch iPhone 5s toegenomen. 9to5Mac merkte op dat verschillende (Amerikaanse) providers sinds kort geen iPhone 5s meer op voorraad hebben, wat kan betekenen dat ze zich alvast voorbereiden op de komst van de iPhone SE; de nieuwe 4-inch iPhone van Apple.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2016, 17:29
Categorieën Geruchten, Mac & macOS
Onderwerp thunderbolt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.