Leveringssituatie iPhone 4 bij T-Mobile: beperkte voorraad, eerste microsims komen binnen, gewijzigde reserveringen

T-Mobile heeft via Twitter meer informatie gegeven over de leveringssituatie van de iPhone 4, aanstaande vrijdag. Er geldt een levertijd van 8 tot 10 weken.

t-mobile shopT-Mobile heeft via het Twitter-account @tmobile_iphone wat informatie verspreid over de leveringssituatie van de iPhone 4. In het kort komt het erop neer dat er voor aanstaande vrijdag een beperkte voorraad is. De levertijd van het toestel voor mensen die niet bij de eerste lichting behoren, blijft 8 tot 10 weken. Een deel van de klanten die een voorinschrijving heeft gedaan, weet nog niet waar ze aan toe zijn. T-Mobile is nog bezig het met verwerken van de voorinschrijvingen en weet dan pas wat de werkelijke levertijd zal zijn. Mocht je tot de gelukkigen behoren die de iPhone vrijdag al krijgt, dan wordt er via e-mail contact met je opgenomen door AMP Logistics.


t-mobile microsimKrijg je de iPhone 4 op vrijdag niet binnen, dan word je uiterlijk morgen via e-mail of sms op de hoogte gebracht van de verwachte levertijd.

Vanaf komende vrijdag 30 juli kunnen ook mensen die nog geen klant bij T-Mobile zijn de iPhone 4 bestellen. Je moet dan wel rekening houden met de genoemde levertijd van 8 tot 10 weken. Ook bestaande klanten waarvan het contract nog niet afloopt kunnen vanaf 30 juli de iPhone 4 aanschaffen door gebruik te maken van de Early Renewal-regeling.

Verder zit T-Mobile nog met de reserveringslijsten die ze hebben aangelegd. De klantenservice kan de kleur van je gereserveerde iPhone 4 wijzigen en je behoudt dan ook je huidige plek op de reserveringslijst. Op vrijdag is er maar een beperkte voorraad aanwezig, dus het is de vraag of alle personen op de reserveringslijsten daadwerkelijk met een iPhone 4 naar huis gaan.

Eerste microsims gearriveerd

Vanaf vandaag kregen we opeens veel tips binnen van mensen die al een iPhone 4 hebben besteld en vooraf de microsim toegestuurd hebben gekregen. Nog niet duidelijk is of je bij T-Mobile ook meteen de Bumper-case kunt krijgen. Ze zouden daarover nog in onderhandeling met Apple zijn. Michael stuurde een aantal foto’s van zijn microsim-pakket (zie hieronder).

t-mobile simkaart

Reservering ongevraagd gewijzigd

Een opvallend verhaal kregen we binnen van Gijs: hij mocht na 2 jaar iPhone-klant bij T-Mobile te zijn geweest inschrijven voor de iPhone 4. Hij koos een 32GB iPhone 4 en zou daarvoor €269,95 moeten betalen. In de bevestigingsbrief van T-Mobile stond echter dat het contract wordt verlengd met een 16GB iPhone 4. Gijs nam contact op met de klantenservice en kreeg te horen dat er een probleem was: de 32GB iPhone 4 zou voor hem op vrijdag nog niet leverbaar zijn. Hij kan wel zijn huidige reservering voor een 16GB iPhone annuleren en een nieuwe reservering plaatsen voor de 32GB-versie, maar komt dan achteraan de rij. Daarom een tip: controleer goed of er op de bevestigingsbrief van T-Mobile wel de gewenste iPhone staat.

Bovengenoemde informatie is grotendeels terug te lezen via @tmobile_iphone, deels via e-mail naar ons toegestuurd.

Tipgever: Michael, die ook de foto’s stuurde (en anderen)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

599 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.