Reacties voor: Let op: iOS 7 beta 3 vervalt vandaag

De derde beta van iOS 7 is vanaf vandaag niet meer te gebruiken. Testers die de verouderde software nog draaien moeten upgraden.
Lees het complete artikel → Let op: iOS 7 beta 3 vervalt vandaag
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 41 reacties

  1. Misschien nog even bij vermelden dat men van iOS 7 Beta 3 niet OTA kan updaten naar iOS 7 Beta 6. OTA updates zijn Delta-updates, geen Combo-updates.

  2. Origineel geplaatst door Timosha
    Misschien nog even bij vermelden dat men van iOS 7 Beta 3 niet OTA kan updaten naar iOS 7 Beta 6. OTA updates zijn Delta-updates, geen Combo-updates.

    ik heb toch zowel mn iPhone als iPad probleemloos OTA van beta 4 naar 6 kunnen updaten ?

  3. Daar kwam ik vanmorgen ook achter, kon niks meer met mijn iphone, zelfs herstellen niet omdat hij eerst geactiveerd moest worden wat het niet meer deed…. na DFU mode kon ik terug naar IOS 6…. was leuk wakker worden!

  4. 6oktober ???

  5. Origineel geplaatst door rkltnk83
    6oktober ???

    Ja, op 6 oktober 2013 om 12:00 AM UTC vervallen Beta 5/6.

  6. Dus als ik beta 6 heb geïnstalleerd, kan ik straks gewoon ota updaten naar de publieke ios 7?

  7. Origineel geplaatst door Viper
    Dus als ik beta 6 heb geïnstalleerd, kan ik straks gewoon ota updaten naar de publieke ios 7?

    Apple schrijft in het iOS Dev Center:

    Registered development devices will be able to upgrade to future beta releases and the final iOS software.

    Dus, het zal wel lukken (denk ik). 😉

  8. @Timosha: en als je je UDID bij iemand anders hebt geïnstalleerd?

  9. Origineel geplaatst door Timosha
    Apple schrijft in het iOS Dev Center: “Registered development devices will be able to upgrade to future beta releases and the final iOS software” .Dus, het zal wel lukken (denk ik).

    Maar ik ben niet geregistreerd! Kon wel gewoon elke beta ota downloaden!

  10. Origineel geplaatst door MauriceH
    @Timosha: en als je je UDID bij iemand anders hebt geïnstalleerd?

    Dan is dat een “registered development device”. In mijn developer account zijn ook een paar UDID’s geregistreerd van iDevices van personen die voor mij testen uitvoeren op iDevices die ik zelf niet heb. Die personen zullen dus ook zonder problemen kunnen updaten naar de iOS 7 Release.

  11. @Timosha: dank je Timosha. 🙂 Je maakt iemand blij 🙂

  12. Dus als ik niet ben geregistreerd, blijf ik dan hangen op beta 6? Moet ik dan binnenkort downgraden naar ios 6.1.4?
    Kan iemand mij aub een duidelijk antwoord geven? Of heeft toevallig iemand hier eerder ervaring mee gehad?

  13. Origineel geplaatst door MauriceH
    @Timosha: dank je Timosha. Je maakt iemand blij

    Zonder dank en graag gedaan. 😉 Ik heb je toegevoegd aan mijn contacten. Stuur maar een PM als je nog vragen hebt.

  14. @Timosha: Merci 🙂

  15. Origineel geplaatst door Timosha
    Apple schrijft in het iOS Dev Center: “Registered development devices will be able to upgrade to future beta releases and the final iOS software.” Dus, het zal wel lukken (denk ik).

    Nou… heb ook gelezen dat je een restore moet doen naar iOS7 final release. Hoop ‘t niet… Ik wil dan wel een OTA..!

  16. @Viper: Dat weet ik niet. Als je niet bent geregistreerd, hoor je eigenlijk gewoon nog iOS 6.1.3 / 6.1.4 te draaien. Ga er vanuit dat je óf moet downgraden óf met de computer naar de uiteindelijke versie moet updaten

  17. Is er al iets bekend over een volgende beta? Duurt wel erg lang.. Lijkt me raar als Apple van beta 6 naar gm gaat terwijl er in beta 6 nog echt heel veel bugs zitten.

  18. Werd vanochtend wakker en me iPhone deed helemaal niks meer nu lees ik dat ik niet de enige was. Zit nu weer op iOS 6

  19. Wat fijn om dat op de dag van vervallen zelf te melden… Wat is het verschil met gewoon niets te zeggen?
    Áls het dan al gemeld wordt, waarom niet minimum een dag op voorhand, dat had heel wat mensen zorgen en moeite bespaard.

  20. Ik ben niet geregistreerd, en heb toch ios 7 b6, is dan straks wel mogelijk de publieke versie van ios 7 te downloaden? Via iTunes of OTA?

  21. @Wouter: nee, alle niet geregistreerde devices zullen zich zelf vernietigen als de GM gereed is. Geregistreerde gebruikers kunnen namelijk de zelfvernietiging uitvinken bij de developer site!
    Als je dit al niet weet waarom zit je dan op beta! Mensen die geen developers zijn of geen verstand van zaken aub afblijven van de bèta’s! Dan krijgen we geen domme vragen.

    @Mathieu Olbrechts: was je developer had je het geweten. Helaas pindakaas. Lekker op de blaren zitten!

    @Wouter: Dat zal vast wel kunnen. Je moet het maar afwachten.

  22. @jan: Hahaha jij brengt mij echt wel aan het lachen:)

  23. Origineel geplaatst door jan
    nee, alle niet geregistreerde devices zullen zich zelf vernietigen als de GM gereed is. Geregistreerde gebruikers kunnen namelijk de zelfvernietiging uitvinken bij de developer site!
    Als je dit al niet weet waarom zit je dan op beta! Mensen die geen developers zijn of geen verstand van zaken aub afblijven van de bèta’s! Dan krijgen we geen domme vragen.

    :’)

  24. Ja inderdaad. Indien men geen dev. account heeft of men heeft geen UDID registratie, dan zal uw iphone automatisch vernietigd worden door Apple. Bullshit natuurlijk. Mensen die zonder dev. of niet zijn aangesloten bij een dev. account kunnen absoluut gewoon perfect de uiteindelijke publieke release, zowel OTA als via iTunes, downloaden en installeren. Er is geen enkel verschil. Dus niet downgraden naar iOS 6, je zal zonder enig probleem kunnen upgraden. Heb toch de indruk dat mensen op iphone club eigenlijk totaal geen kennis van zaken hebben. Men kan zelfs geen source code lezen. Het is nogal heel vrij duidelijk. Trouwens, iOS 7(de bèta’s) was heel gemakkelijk te jailbreaken. Heb mijn eigen jailbreak gerealiseerd sinds de 7 beta 2.

  25. Geen enkel probleem hier ik wacht gewoon tot de release 😛

  26. Haha grappig op te lezen dat mensen die denken dat ze een dev account hebben zo veel meer zijn! Haha geweldig!!
    Ik heb niet zo een account en heb ook ios 7. Dat er bugs in zitten moet je gewoon accepteren en de je moet de gedownloade apps die niet meer werken de ontwikkelaars niet kwalijk nemen.
    Ik heb ios 7 omdat ik het leuk vind en niet kan wachten en ook om tegen mensen te zeggen die wel een dev account hebben dat ik als niet dev ios 7 draai. Heerlijk die achterlijke reacties

  27. @MIT: ik snap die reactie van jou niet. Laat die mensen toch, die zijn hartstikke blij dat ze al iOS 7 (beta) hebben. Laat ze dan ook gewoon lekker ‘opmerkingen’ schrijven………

  28. @MIT: Tuurlijk, maar jij hebt tenminste het respect om geen slechte reviews te schrijven bij niet werkende Apps. Het gaat mij hier om de mensen die dat doen. En roepen dat ios7 slecht is want crasht steeds. En vragen van ja kan ik als niet geregistreerd developer dan wel updaten. Nou dat zijn mensen die er gewoon vanaf moeten blijven.De mensen die het leuk vinden en verder gewoon alle fouten accepteren die gun ik het natuurlijk 😉 Niet gaan roepen ja konden ze niet eerder zeggen dat de beta vandaag niet meer werkt. Dan heb je dus onvoldoende kennis…….

  29. Origineel geplaatst door jan
    Niet gaan roepen ja konden ze niet eerder zeggen dat de beta vandaag niet meer werkt.

    De vervaldatum van een iOS 7 Beta Build wordt op het forum in het verzameltopic “Ervaringen iOS 7 Beta” onmiddellijk na de release van een nieuwe Beta gemeld.

  30. Let op! Beta’s van iOS 7 zijn niet bedoeld voor dagelijks gebruik

    Zonder jailbreak hier geen iOS 7.8.9,….enz.

  31. Als je iOS 7 beta hebt geinstalleerd zonder dev account dan kan je iphone echt niet vernietigd worden ofzo. Wat een onzin.
    Als je beta verloopt en je hebt geen dev account, dan heb je wel een probleem. Dus, download je een beta zonder dev? Altijd meteen updaten naar nieuwste beta’s/versie’s!

    Ok dit is duidelijk genoeg en dit is waar

  32. Origineel geplaatst door Mathieu Olbrechts
    Wat fijn om dat op de dag van vervallen zelf te melden… Wat is het verschil met gewoon niets te zeggen?
    Áls het dan al gemeld wordt, waarom niet minimum een dag op voorhand, dat had heel wat mensen zorgen en moeite bespaard.

    Ik denk niet dat het de verantwoordelijkheid van iPhoneclub is om niet-geregistreerde users te informeren over bèta’s. Dat ze dat wel doen is een service aan de lezers.
    Als je een Developer was had je dit al lang geweten. Bovendien is zo’n bèta niet bedoeld voor dagelijks gebruik.

  33. @Timosha: Toch is er hier dus iemand hier niet mee eens, had hij maar developer moeten zijn 😉 :p

  34. Origineel geplaatst door MIT
    Haha grappig op te lezen dat mensen die denken dat ze een dev account hebben zo veel meer zijn! Haha geweldig!!

    Developers denken écht niet dat zij veel meer zijn dan andere mensen. Developers doen wél veel meer dan die freewheeling would-be testers. Developers testen en passen hun apps aan voor iOS 7. Sommigen testen het besturingssysteem en dienen gedocumenteerde bug reports in die helpen om iOS 7 beter en stabieler te maken. Die bugs worden ook besproken op de gesloten developer forums om eventueel nog meer informatie over de bugs te verkrijgen en in te dienen.

    Dat is het verschil van differentie tussen een developer en een freewheeling would-be tester die behalve een hoop gezeur en geklaag niets bijdraagt aan de verbetering van iOS 7.

  35. de ios7 beta is vandaag dus vervallen maar ik kan nu me telefoon niet meer herstellen helemaal niks. kan iemand ajb helpen wat kan ik doen zodat ik m n telefoon weer kan gebruiken?

  36. Had nog even een snelle vraag,
    ik draai ios7 beta 6 op mijn ipad, maar moet binnenkort voor 2 maanden weg waardoor ik zonder internet kom te zitten en dus ook niet kan updaten naar de final versie.
    Is het dan handiger om terug te zetten naar ios6 of zal mijn ipad blijven werken?

  37. Ik ben dus vergeten te updaten van beta naar de officiële iOS7 – en nu kan ik niks meer – is er nog iets aan te doen ?!

  38. Het is vandaag 6 oktober 2013…. en krijg idd vanochtend de melding Activering vereist….
    Hoe nu verder? Itunes geeft bij het opstarten aan dat de software van de iPhone 5 verouderd is. Bij update zoeken geeft iTunes aan up to date te zijn.
    Zoek mijn iPhone is niet meer uit te schakelen.

    Meer mensen deze ervaring?
    Wie kan mij helpen?

  39. Bij mij precies hetzelfde. Downgrade en upgrade gaat niet. iPhone gaat aan, maar geeft aan dat je je aan moet melden als developer. Kan helemaal niks met m’n telefoon. Wie heeft er tips?

  40. @Daan, we waren niet alleen vandaag.
    Gelukkig heeft Gonny er een artikel aan gewijd:
    https://www.iculture.nl/291117/ios-7-betaversies-niet-langer-te-gebruiken/

  41. @Dodo: Ja, lees het artikel. Daar staat in wat je moet doen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.