Pioneer Digital DJ WeGO2: draaitafel voor iPad werkt met djay 2

De Digital DJ WeGO2 is een echte draaitafel die je op je iPad kunt aansluiten. Zo kun je apps zoals djay 2 gebruiken om muziek te maken.

Pioneer Digital DJ WeGO2Pioneer heeft vandaag de Digital DJ WeGO2 aangekondigd, een draaitafel die die aangesloten kan worden op de iPad. Hiermee is het mogelijk om muziek-apps zoals djay 2 te bedienen met echte draaiplaten, schuifknoppen en andere fysieke toetsen. Een geluidsaansluiting aan de zijkant van de WeGO2 zorgt ervoor dat het resultaat naar bijvoorbeeld een versterker verstuurd kan worden. De draaitafel kan bovendien via usb worden aangesloten op een Windows-computer of een Mac.

De Digital DJ WeGO2 is wellicht geen vervanger voor een grote draaitafel, maar het compacte formaat zorgt ervoor dat je de iPad-draaitafel makkelijk met je mee kunt nemen. Omdat de draaitafel alleen een usb-kabel nodig heeft om van stroom te worden voorzien, hoef je lang niet altijd een stroomadapter met je mee te dragen. Pioneer is van plan om de WeGO2 vanaf oktober 2013 te gaan verkopen voor 429 dollar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 augustus 2013, 19:00
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.