Reacties voor: Lentekleuren 2019 voor de iPhone-hoesjes: Delfts blauw, lila en meer

Ook de iPhone-hoesjes zijn nu in lentekleuren verkrijgbaar. Kies uit lila, papaya, Delfts blauw of een van de andere zonnige kleuren.

Reacties: 9 reacties

  1. Echt heel apart dat er geen fatsoenlijke hoesjes voor de XR worden aangeboden door Apple zelf.

  2. Uhm …. Ze zijn vergeten dat ze nog een model iPhone maken heb ik het vermoeden. Hebben de XR toestellen geen hoesje nodig?

  3. Passen deze op de iPhone X ?

  4. Ik heb een donkerder blauw leren hoesje, maar na 4 maanden komt er langs de randen een zwarte kleur doorheen. Of de kleur gaat er vanaf, in ieder geval ben ik er niet blij mee. Had beter een siliconen versie kunnen kiezen die kleurecht is…

  5. Origineel geplaatst door Ronald -HD
    Ik heb een donkerder blauw leren hoesje, maar na 4 maanden komt er langs de randen een zwarte kleur doorheen. Of de kleur gaat er vanaf, in ieder geval ben ik er niet blij mee. Had beter een siliconen versie kunnen kiezen die kleurecht is…

    Dat hadden ik en meerderen hier je al kunnen vertellen. Is algemeen bekend (zoek maar ‘ns op internet) dat de leren hoesjes van Apple na verloop van tijd deels verkleuren en er voor ‘t oog verouderd uit gaan zien (patina-effect heet dat). Apple kiest bewust voor onbehandeld leer en dit is het gevolg. Daar moet je van houden inderdaad. Ik persoonlijk houd er niet van, dus ik gebruik enkel silicone-hoesjes van Apple. Het enige leren hoesje dat je zonder risico op zichtbare verkleuring kunt kopen is de kleur zwart.

  6. Kansloos. XR???

  7. Origineel geplaatst door Samuel
    Passen deze op de iPhone X ?

    Het past dus wél in tegen stelling tot wat Jack zegt, je hebt alleen iets ruimte over rondom de camera.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.