Reacties voor: Zeven belangrijke punten uit de kwartaalcijfers FQ4 2019

AirPods zijn leuk voor erbij en wearables groeien
Apple bracht woensdagavond de FQ4 2019 kwartaalcijfers naar buiten. Na afloop werden er weer veel interessante dingen besproken. Dit is zijn de belangrijkste punten die we tijdens het conferentiegesprek met financieel analisten hebben genoteerd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. Wow. Cook weet het goed uit te melken.
    Totale waarde aandelen zit boven de biljoen dollar.

  2. Hoeveel verdiend  met  pay?

  3. Als gespreid betalen er komt, dan kunnen de providers wel stoppen met het aanbieden van een telefoon met abbo, aangezien daar geen korting meer opzit en toch al de volle prijs betaald. Dan zou je met Apple door de 3% cashback goedkoper uit zijn.

  4. Origineel geplaatst door Kevin
    Hoeveel verdiend  met  pay?

    Genoeg! 😎

  5. Eeeeuh… “Cook denkt dat aanvankelijk vooral de huidige bezitters van de AirPods ze gaan kopen, als extraatje erbij. “Ze willen ook een setje voor momenten dat ze ruisonderdrukking nodig hebben”, meende Cook.”

    Waarom zou je in vredesnaam 2 setjes willen? Je vind ruisonderdrukking fijn of juist niet. Zeker als je kijkt naar de verkoopprijs vind ik het echt een drog reden die mijns inzien haaks staat op de  filosofie. Waarin ze gebruiksvriendelijk en zo logisch mogelijk het gebruik van apparaten stimuleren.

  6. Origineel geplaatst door Jdrebel
    Als gespreid betalen er komt, dan kunnen de providers wel stoppen met het aanbieden van een telefoon met abbo, aangezien daar geen korting meer opzit en toch al de volle prijs betaald. Dan zou je met Apple door de 3% cashback goedkoper uit zijn.

    We kregen €100 korting toen we de telefoon kochten via Vodafone. Kan nog wel uit dus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.