Reacties voor: Kunstenaar smelt oude LP’s om tot iPhone-speaker

Kunstenaar Paul Cocksedge ontwerpt alleen vandaag analoge speakers voor de iPhone en iPod touch van oude Vinyl-platen. Zijn klanten kunnen zelf platen aandragen die ze nu als speaker willen laten fungeren.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Hebben!

  2. Bij de Gamma afd. toilethulpstukken liggen zulke dingen voor € 2,75 maar dat zal dan ongetwijfeld weer een lagere COOOOL, WAAAAAUW, CHILLLLL-faktor hebben…

  3. Vinyl= gemakkelijk breekbaar. 1 verkeerde tik en je hebt prijs.

  4. Beetje jammer van die LP’s 😛

    als er muziek uitkomt die ik leuk vindt en komt het op CD’s en LP’s koop ik de LP’s. Wrm? Weet niet, heb een beter en leuker gevoel bij!

    Maar als ik het zou kunnen laten maken zou ik het doen, heb een bepaalde LP dubbel(kreeg hem ergens gratis bij)

  5. Heel gaaf. Jammer van de gelimiteerde oplage… Het zou een mooi kick-start project zijn! Zou de beste man het procédé niet met ons willen delen…?

  6. Heel gaaf. Jammer van de gelimiteerde oplage… Het zou een mooi kick-start project zijn! Zou de beste man het gehele procédé niet met ons willen delen…?

  7. Heel gaaf. Jammer van de gelimiteerde oplage… Het zou een mooi kick-start project zijn! Zou de beste man het gehele fabricageproces niet met ons willen delen…?

  8. Iedereen die op de markt of in de winkel een plaat koopt zou deze met behulp van een strijkijzer zelf zo kunnen maken, dan is ie ook nog een uniek!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.