Reacties voor: KPN verkoopt Apple Watch met korting voor vaste klanten

KPN is gestart met de verkoop van de Apple Watch. Klanten met een vast of mobiel abonnement krijgen daarbij 25 euro korting op de aanschafprijs.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Geld de 25 euro korting ook op de bandjes los?

  2. Hoezo is het vreemd om een smartwatch te verkopen? Vodafone winkels en de Belcompany doen het al jaren.

  3. Ik heb de mijne weer te koop staan. Ik vind het serieus, als echte Apple fan, een waar onding. En ik miste mijn Breitling

  4. KPN kan de toestroom niet aan voor de pre-orders van de i6’s, daarom komt niemand op de site/link.

  5. Ik heb mijn Apple watch ook verkocht. Vond het echt echt een nutteloos apparaat. Voegt voor mij niks toe voor die 470 euro.

  6. Ding binnen 14 dagen geretourneerd. Totale onzin aan de pols. Nog meer bezig met allerlei afleidingen.

  7. @wesley: Heb zelf 800 euro betaald voor de watch variant. Denk er ook wekelijks over na om hem weg te doen, 800’euro voor design en notificaties. Iedereen zegt oooooh heb je de Apple watch!!! En ik raad niemand aan om hem te kopen, het is het geld niet waard. Verkopen doe ik ook niet hoor, heb het geld niet nodig maar vind het moeilijk te verdragen dat ik aan iets zoveel geld heb uitgegeven.

  8. Verkopen ze de apple watch nu ook in de KPN winkels zodat je ze kan proberen, of alleen online?

  9. Wat een negatieve reacties. Heb zelf de  Watch en wil hem nooit meer kwijt. Super ding!

  10. Ontopic: ben ik even blij dat ik hem 20€ goedkoper uit duitsland heb!

    Offtopic: aan de mensen hierboven, ik denk dat geen enkele smartwatch dan iets is voor jullie. Meldingen kan jegewoon filteren zodat je er niet gek van wordt. Zoals ik hem gebruik geeft het juist rust, niet meer elke keer je telefoon pakken maar op de watch kijken of het de moeite waard is. ( appjes telegram smsjes, nieuws, mail). Volgens veel reviewers is de apple watch in ieder geval de beste smartwatch van het moment en ik sluit me bij die mening aan.

  11. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog geen moment spijt heb gehad van de aanschaf van de Apple watch.

    Vooral met de update naar WatchOS2 is het ideaal om slaap te registreren, hartslag te meten tijdens het hardlopen (in combinatie met Runtastic) etc.
    Ik verwacht dat er komende tijd nog veel meer dingen mogelijk gaan worden.

    Natuurlijk is het veel geld maar dat is toch voor bijna alle producten van Apple?

  12. Ik heb vorige week de  watch uitgeprobeerd en de prijs is werkelijk waar om van te schrikken voor hetgeen dat je ermee kunt doen. Er zitten teveel nadelen aan dit apparaat. En zo te lezen zijn er nog wel een aantal mensen die het niet zo hebben op de watch.

  13. IK heb voor de  Watch een paar jaar de Pebble gehad en wist dus wat ik kon verwachten….en het valt me alles mee.
    Ik dacht dat ik nooit aan de  Watch zou gaan vanwege het gebrek aan waterdichtheid en korte accuduur.
    Dat valt allemaal reuze mee en ik ben een tevreden gebruiker.

    En Willem…..buiten dat ik Breitlings en Rolexen spuuglelijk vind, doen die ook niets meer dan een Casio van een paar tientjes…..terwijl je er waarschijnlijk veel meer voor betaald hebt……meer dan voor een  Watch……ieder zijn keuze.
    Ik vind het vrij triest dat mensen status denken te kunnen ontlenen aan een horloge….(of auto, kleding of whatever)

  14. ik ben ook (nog) pebble gebruiker, maar mis een hartslag sensor etc. Dus ik kijk erg uit naar een nieuwe smartwatch !

  15. Origineel geplaatst door Radar: …
    Ik vind het vrij triest dat mensen status denken te kunnen ontlenen aan een horloge….(of auto, kleding of whatever)

    Precies, vooral ‘whatever’ – zoals een Smartphone, die kun je ook voor een prijs met 2 cijfers voor de komma kopen, ipv 4😁

  16. @menno: Inderdaad niet zo heel vreemd, uiteindelijk is het vooral een (weliswaar vrij duur) accessoire voor je iPhone. En daar verkopen ze wel meer van, iPhone accessoires.

    Wel een slimme zet van KPN deze korting, nog een extra lokker voor KPN Compleet. En de 38mm sport komt daarmee nèt onder de psychologisch zo belangrijke €400 grens…

    Één all-in-one provider is sowieso toch wel verdomd makkelijk. En levert sinds kort ook direct voordeel op, ook al heb je (nog) maar één mobiel abonnement.

    Is er trouwens al meer bekend over hun plannen voor de TV4? Die zou een mooi alternatief voor hun eigen settopbox kunnen zijn, zeker voor een 2e (3e etc) TV. Maar ze konden wel eens minder haast hebben gekregen om met een TV4 app te komen nu ze zelf zo hard ‘Compleet’ aan het uitbreiden zijn (met ‘Méér TV’ bv 😏 …)

  17. @FerryMan: nice plan! Tv kijken via de apple tv met kpn app. Ondertussen siri dingen kunnen vragen etc. Ik ben voor

  18. Ik heb de Watch sinds gister avond en na lang wachten eindelijk os2 er op staan. Heb er nog niet heel erg veel mee kunnen doen. Maar op dit moment ben ik er zeker tevreden mee. Enige groot gemis voor nu is whatsapp niet kunnen beantwoorden.

    Voor de rest lijkt alles vlekkeloos te werken en siri is zeer handig in combinatie met de watch.

    Ik zag al iemand over een breitling praten en ik snap het gemis wel. Zelf draag ik normaal gesproken een Chopard mille miglia. Echter vind ik dat zonde tijdens werk. In die plaats is de watch gekomen. Weekende en feesten draag ik de Chopard. Notificaties zijn handig tijdens werk. In het weekend wil ik rust.

  19. Ik moet zeggen dat ik steeds vrolijker wordt van KPN. KPN compleet is TOP!
    Service top! Televisie TOP, mobiel TOP internetsnelheid thuis MWA (maar voldoende)

    En nu dit weer! Dikke duim voor KPN

  20. Ben benieuwd wanneer T-mobile volgt? In Amerika verkoopt T-mobile hem al. Zou ook leuk zijn met bestaande klanten korting.

  21. @Willem… Chapeau jonge dat je een Breitling hebt… Ook dat is tegenwoordig niets aparts meer.
    Je vindt de Apple Watch niets maar je verkoopt hem ook niet… Raakt kan nog wal.
    Maar van een dik horloge raak in niet onderste boven…. Vele zijn nog nep ook.

  22. @willem, @wesley, @Nick, @Ewout:
    Dank voor deze ervaringen. Heel nuttig ‘tegengif’ tegen het ‘hebbe-hebbe’ virus 😉

    Vandaag voor ‘t eerst in het echt gezien, en dan valt hij idd erg mee tov de foto’s. Toch laten overhalen ‘m kort om de pols te proberen, zowel 38 als 42mm. En toen begon ‘t toch te kriebelen (figuurlijk wel te verstaan) 😳

    Oog in oog met de watch is de ‘wow’ factor véél groter dan ik ooit had verwacht. Begrijp nu beter dat jullie voor de bijl zijn gegaan. Zelf nú de verleiding nog weerstaan, maar alle hulp (zoals jullie feedback) is welkom om sterk te blijven 😄

  23. Ik snap niet waarom er negatief wordt gesproken over de  Watch. Tuurlijk zal het een 2e afleiding zijn, maar het is ook gewoon een normale horloge waar je de tijd op kan zien. Net als je smartphone kan je er ook nog mee smsen en bellen. Die doe je toch ook niet weg omdat het een afleiding is?

    Een smartphone is handig. Hetzelfde geldt voor een smartwatch. Ik heb zelf ook een  Watch van 819€ en ik wil het nooit meer kwijt. Normaal had ik ook wat merkhorloges om, maar dit is veel handiger. Met geluk kom ik hier 2,5 dag mee voor uit op 1 accu.

  24. @Ferryman:

    Hi Ferryman, ja de verleiding was groot. En let wel dat ik geen spijt heb van het bezit, maar bedenk mezelf ook dat ik er 800 euro aan heb uitgegeven. Ben normaliter echt wel iemand die ergens wat aan wil uitgeven, en zo ook hiervoor, maar 800 euro krijg je er gewoon niet voor in return. En dat besef ik me vaak, met name als ik 10 seconden moet wachten voordat de NU of NOS applicatie mij mijn eerste nieuwsbericht laat zien, ik in de agenda geen afspraken kan bekijken over meer dan een week, Siri op m’n telefoon mij stukken beter verstaat, mijn applicatie Stocard met mijn airmiles en AH kaarten er minstens 10 – 15 seconden langer over doet om mijn kaarten te tonen dan als ik ze direct via het berichtenscherm op m’n telefoon erbij pak, dat de hardloopfunctie zonder GPS en na 7x langdurig gebruik, 150 meter afwijkt op de 5 km en bijna 300 meter op de 12 kilometer, dat een telefoontje opnemen via de watch ervoor zorgt dat de ander je nauwelijks verstaat. Ik vind het een top apparaat voor notificaties met een pracht scherm. En daarmee is het basta. Vind ik. Tot zover 🙂

  25. Voor wat betreft Siri met 2.0…. Werkt bij mij top!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.