iPhone X zaklamp

Gebruikers klagen dat iPhone-zaklamp te gemakkelijk inschakelt

Gebruikers van de iPhone X en opvolgers daarvan klagen dat de zaklamp nogal gemakkelijk ingeschakeld wordt als ze het toestel uit hun broekzak halen.

Volgens USA Today hebben meerdere honderden gebruikers het probleem bij Apple gemeld. De iPhone-zaklamp gaat vaak zomaar aan als ze het toestel tevoorschijn pakken. Dit heeft ermee te maken dat op het toegangsscherm van de iPhone een snelkoppeling aanwezig is voor de zaklamp en de camera. Sommige mensen zouden door mensen in hun omgeving zijn gewaarschuwd dat de zaklamp aan staat, terwijl anderen merkten dat de zaklamp door hun kleding scheen. Op zich niet zo erg, maar de batterij gaat er sneller door leeg.


Helaas is het niet mogelijk om de snelkoppeling naar de zaklamp op het toegangsscherm uit te schakelen. Tot nu toe zouden 488 iPhone-gebruikers het probleem bij Apple hebben gemeld. Zij willen graag dat Apple de snelkoppeling weghaalt of optioneel maakt. Tijdens het vasthouden van het toestel kun je zomaar het scherm aanraken, als je wat harder drukt. Je kunt de zaklamp snel weer uitschakelen door over het scherm lichtjes naar links te vegen. Je kunt ook aan Siri vragen om de lamp uit te zetten.

iPhone X zaklamp

De vraag is natuurlijk: hoe groot is het probleem nu echt? Wij zijn benieuwd of jij ook regelmatig last hebt van een ongewenste lichtbundel, of regelmatig anderen ziet rondlopen met een ‘iPhone-schijnwerper’.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2019, 16:24
Bron Bron USA Today
Categorie iDevices
Onderwerp zaklamp
54 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.