Luma-Lamp

Luma tovert je iPhone om in een schattig klein nachtlampje

Met de Luma Lamp maak je van je iPhone-flitser een klein nachtlampje, dat je kunt gebruiken om 's avonds nog even wat te lezen in bed.

Luma-Lamp

De iPhone heeft een ingebouwde zaklamp, die goed van pas komt als je ‘s avonds laat de sleutel in het slot wilt steken. Het verblindende licht uit de lamp is echter minder geschikt voor sfeerverlichting, of als je voor het slapen gaan nog een boek wilt lezen. Een slim accessoire benut de iPhone-zaklamp op een originele manier, en verandert hem in een piepklein nachtlampje.

De Luma is gemaakt door Peleg Design uit Israël, en is niet meer dan een kapje om over de iPhone-flitser heen te plaatsen. De vorm en het materiaal van deze lamp-vormige kap verspreidt en dimt het flitser-licht, zodat je een groter oppervlak met een fijner licht kunt vullen.

Luma-Lamp

Luma bestellen voor 9 dollar

Met een rode, blauwe of witte klip maak je de Luma Shade vast aan je iPhone, die je vervolgens met het scherm naar beneden (en de flitser naar boven) neerlegt. Het lampje is klein genoeg om in een nachtkastje te passen, en is te bestellen uit de Designboom Shop voor 9 dollar (8,42 euro), exclusief de internationale verzendkosten van drie dollar.

Volgens de verzendinformatie duurt het zeven tot 14 werkdagen voordat het lampje op je deurmat valt. Met een beetje geluk heb je er dus nog net op tijd eentje binnen voor de surprise-avond.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 november 2015, 11:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen lamp, zaklamp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.