Kevin Rose roept ideeën over iTunes 9

Kevin Rose praat over iTunes 9. Deze keer geen wilde voorspellingen, maar een lijstje met ideeën voor interessante nieuwe functies.

In een videoblog heeft Kevin Rose een aantal ideeën gelanceerd over iTunes 9. Geen voorspellingen deze keer, maar een willekeurige greep uit de ideeën, waar anderen via Seesmic op kunnen reageren met een video-antwoord. Rose is van mening dat iTunes op dit moment een walled garden is, waarbij je weinig met vrienden doet. Apple experimenteert al met Genius-afspeellijsten maar kan nog een stap verder gaan. Het zou handig zijn als Apple samenwerkt met partijen waar al veel persoonlijke informatie aanwezig is, bijvoorbeeld Facebook. Dat voorkomt dat je alle informatie weer opnieuw moet invoeren. Maar Apple kennende… samenwerken?

Rose ziet ook mogelijkheden voor Smart Friends, waarbij je vrienden met smaak invloed laat hebben op je afspeellijsten. Een ander idee is een iTunes Jukebox Live, waarbij je een gedeelte afspeellijst met meerdere vrienden aanmaakt, waarop je als een radiostation kunt afstemmen. Met een Party-afspeellijst kun je dat al doen; dit idee is meer bedoeld voor op kantoor.

Heb je zelf een idee over iTunes 9: je kunt een reactie achterlaten op Seesmic.

iTunes 9 Ideas

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 september 2008, 0:05
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen itunes, suggesties

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.