Reacties voor: Kaldi en Rosada verspreiden Passbook-kortingsbonnen in Nederland

De Nederlandse bedrijven Kaldi en Rosada maken gebruik van Passbook om kortingsbonnen te bewaren. De bonnen worden via nieuwsbrieven verstuurd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 31 reacties

  1. Alle ontwikkelaars gaan nu passbook willen gebruiken of uittesten.

    Gevolg: vroege geen kortingsbon, nu wel.
    Laat ons hopen 😛

  2. Misschien wel de moeite waard om te vermelden….Rosada snapt het niet helemaal denk ik. Je moet je bij hun eerst inschrijven, krijgt dan een mail met een link om je inschrijving te bevestigen en als dit is gebeurd krijg je nog een mail met een link naar de passbook bon. Een beetje omslachtig.

  3. Cool m’n eerste 2 kortingskaarten 😉

    hoop echt dat deze app het helemaal gaat worden, lijkt me erg handig!

  4. Grappig, het werkt 🙂
    Leuk om te zien zeg!!

    Alleen jammer dat Rosada gelijk al je gegevens wil hebben, dat doen we dan maar niet. Maar Kaldi is te doen, vragen niet om je gegevens 🙂

  5. Bij mij werkt passbook niet hij zegt verbinding met de itunes store mislukt?? wat te doen??

  6. Zou handig zijn om ook klantenkaarten van Gamma, Macro etc in te zetten.
    Dus nog handiger dan http://www.pasje.nu waar je 8 streepjescodes op 1 kaart hebt.

  7. En nu maar wachten tot Pathé zijn bioscoopkaartjes in Passbook laat zetten… en de Nederlandse vliegtuigmaatschappijen.

  8. ik krijg passbook niet aan de praat. Heb programma wel in scherm staan maar als ik probeer te linken naar de iTunes Store krijg ik melding dat de verbinding mislukt is.
    Wat gaat er mis ?

  9. Hoe krijg je de kortingsbon van Kaldi in Passbook? Er kan geen connectie gemaakt worden met iTunes vanuit Passbook en de site van Kaldi is niet zichtbaar op een iPhone (waarschijnlijk een flash site).

    Edit: ben daarom via de laptop naar de Kaldi site gegaan en heb de bon via de mail naar mij laten sturen. Raar dat ze geen voor de iPhone geschikte site hebben.

  10. Bij mij doet Passboek het niet, hij verbind me door naar app store en dan krijg ik foutmelding van iTunes store verbinden is mislukt… Help? What 2 do?

  11. Origineel geplaatst door jan
    ik krijg passbook niet aan de praat. Heb programma wel in scherm staan maar als ik probeer te linken naar de iTunes Store krijg ik melding dat de verbinding mislukt is. Wat gaat er mis ?

    Ik zit met het zelfde probleem, is er een oplossing voor?

  12. Origineel geplaatst door jan
    ik krijg passbook niet aan de praat. Heb programma wel in scherm staan maar als ik probeer te linken naar de iTunes Store krijg ik melding dat de verbinding mislukt is.Wat gaat er mis ?

    Klopt, die connectie resulteert nog niet in iets. 😉

  13. Je kunt via OSX 10.8.2 vanuit safari een pass naar Passbook op je iPhone beamen. De pass van Kaldi kun je ook naar jezelf laten mailen zodat je hem op je iPhone kunt openen.

    Ik fietste vanochtend langs Kaldi en kreeg keurig een alert op mijn lockscreen. 100 meter verderop verdween de alert weer. Werkt goed!

  14. Origineel geplaatst door Digilike
    Klopt, die connectie resulteert nog niet in iets.

    Ik kwam wel gewoon in iTunes uit en zag 3 passen, o.a. van lufthansa en MLB. Ik vind Passbook nog niet zo straight forward werken als ik had gedacht. Als je zelf pasjes wil maken, dan kan je dat doen via: ttp://www.passsource.com

    Raar dat die functie er niet standaard in zit, maar dat zal Apple wel gedaan hebben om er controle over te houden o.i.d.

  15. @Jan: @Martin: Had hetzelfde probleem op de 4s en moest eerst een restore doen. Passbook werkt nu prima…

  16. vanuit Sparrow krijg ik Kaldi bon niet geladen, wel via de standaard Mail app.
    Melding ‘Geldig bij : zie achterzijde’ is wel apart op een iphone 😉

  17. Origineel geplaatst door Hans
    vanuit Sparrow krijg ik Kaldi bon niet geladen, wel via de standaard Mail app. Melding ‘Geldig bij : zie achterzijde’ is wel apart op een iphone

    Op het i knopje drukken, dan zie je de achterkant

  18. @Erwin: Heb nu lufthansa togvoegd, want vlieg met lufthansa naar ancona volgende maand, maar die verschijnt als aparte app… kijken of de boardingpas goed gaat

  19. Als je de tijd van je Iphone van ‘auto’ afhaalt en dan het jaar 2013 kiest, dan kun je passbook openen. De error is er niet meer. Vervolgens kun je de tijd weer op ‘auto’ zetten. Probleem opgelost

  20. Origineel geplaatst door Digilike
    Hoe krijg je de kortingsbon van Kaldi in Passbook? Er kan geen connectie gemaakt worden met iTunes vanuit Passbook en de site van Kaldi is niet zichtbaar op een iPhone (waarschijnlijk een flash site).Edit: ben daarom via de laptop naar de Kaldi site gegaan en heb de bon via de mail naar mij laten sturen. Raar dat ze geen voor de iPhone geschikte site hebben.

    http://www.kaldi.nl/passbook werkt wel direct vanaf de iPhone.

  21. Passbook lijkt me zeker een handige toevoeging aan iOS 6. Maar het is de vraag of onder andere ook Pathé de mogelijkheden van Passbook aan gaat bieden. Dan wordt het voor ons Nederlanders pas een handig iets. 🙂

  22. Als passbook met de iTunes melding komt, in instellingen -> algemeen -> datum en tijd, even handmatig zetten en 2013 ervan maken. Passbook openen en daarna weer tijd op automatisch zeggen.

  23. Ik heb nu de kaldi coupon in mijn passbook.. Hoe kan ik nu een ander toevoegen?

  24. Is het ook mogelijk kaarten zoals bv Airmiles, klantenkaarten van AH, V&D enz toe te voegen zodat je bij de winkel de barcode vanaf de telefoon kunt laten scannen?

  25. Beide nog nooit van gehoord

  26. @Willem:

    Merci Willem. Het werkt nu.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.