Kaldi en Rosada verspreiden Passbook-kortingsbonnen in Nederland

De Nederlandse bedrijven Kaldi en Rosada maken gebruik van Passbook om kortingsbonnen te bewaren. De bonnen worden via nieuwsbrieven verstuurd.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

PassbookDe Nederlandse koffie- en theeketen Kaldi en de fashion outlet Rosada maken vanaf vandaag gebruik van Passbook om kortingsbonnen te verspreiden. Beide bedrijven versturen de kortingsbonnen via e-mail aan leden van de nieuwsbrief. Door op een link in de mail te klikken wordt de kortingsbon automatisch in Passbook gezet.


Kaldi PassbookOp de kortingsbonnen staat een barcode die in de winkel gescand kan worden. Bij Kaldi kun je rekenen op een tweede kop gratis koffie, terwijl Rosada je tien procent korting geeft.

Passbook is één van de nieuwe toevoegingen in iOS 6. De app is een verzamelplek voor spaarkaarten, kortingsbonnen, instapkaarten en andere pasjes en kaartjes die je normaal gesproken in je portemonnee zou steken. Het Nederlandse Paylogic haakte hier onlangs nog op in, door je tickets voor concerten en festivals in Passbook te laten bewaren. In België kun je Passbook gebruiken om bioscoopkaartjes voor Kinepolis te bewaren.

Tipgevers: Joris Boon, @krkooistra

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 september 2012 om 13:35
Onderwerpen
,
Categorie
iOS
31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.