Reacties voor: Just Mobile brengt strakke wandhouder voor iPad uit

Just Mobile heeft een nieuwe wandhouder voor de iPad aangekondigd. De Horizon-wandhouder is geschikt voor de eerste generatie iPad en iPad 2 en is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Een met rubber beklede binnenkant houdt de iPad op zijn plaats. Er zit ook een verborgen dock connector-opening in om de iPad tijdens het hangen tegen de […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. En is deze houder ook overal opnieuw aan de wand te bevestigen of moet hiervoor telkens nieuwe gaatjes in de muur geboord worden? Als dat 2e het geval is is deze houder vrij useless imo.

  2. Ziet er leuk uit, maar ik krijg toch mijn twijfels bij een bedrijf dat als affiche voor hun product een niet bestaande iPad gebruikt! (de dock connector en homeknop op de lange zijde)
    Erg slordig als je het mij vraagt!

    Edit: Excuses, ik zie nu dat het een ipad in landscape modus moet voorstellen!(het is al laat)

  3. Maar wat doe je dan met zo’n muur houder?

  4. Volgens mij is het gewoon een “iPad WC mount” 🙂

    btw., erger vindt ik dat het gewoon een afgekort standaard alu profiel is, met een beetje rubber aan de binnenkant, en daar vragen ze $60,- voor ?

  5. @MeesN:

    Hoezo excuses, het is gewoon een vreemde en lelijke photoshop. De iconen zijn disproportioneel en de verhoudingen zijn zoek.

  6. Ik plak mijn ipad dock wel aan de muur! Dit ding slaat echt nergens op! 60euro, pff, kansloos..

  7. 60 euro?
    Dan haal ik wel een plaatke alu en een rubbervelletje bij de gamma en knutsel er zelf 1 in elkaar voor pak m beet een tientje…

  8. @fraqture:
    Ja daar heb je idd gelijk in!

    60€ lijkt me overigens sowieso overpriced!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.