Just Mobile brengt strakke wandhouder voor iPad uit

Just Mobile heeft een nieuwe wandhouder voor de iPad aangekondigd. De Horizon-wandhouder is geschikt voor de eerste generatie iPad en iPad 2 en is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Een met rubber beklede binnenkant houdt de iPad op zijn plaats. Er zit ook een verborgen dock connector-opening in om de iPad tijdens het hangen tegen de […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

just mobile wandhouderJust Mobile heeft een nieuwe wandhouder voor de iPad aangekondigd. De Horizon-wandhouder is geschikt voor de eerste generatie iPad en iPad 2 en is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Een met rubber beklede binnenkant houdt de iPad op zijn plaats. Er zit ook een verborgen dock connector-opening in om de iPad tijdens het hangen tegen de muur te kunnen opladen. Een rubberen homeknopje aan de voorkant zorgt ervoor dat je nog steeds terug kunt naar het homescreen, zonder de iPad uit de houder te pakken.

De houder is op twee manieren te gebruiken, waarbij de iPad staand of liggend in de houder hangt. De Horizon-houder kost 59,95 euro per stuk en je betaalt voor verzending naar Nederland nog eens 9,90 euro extra.

Meer info: Just Mobile

ipadhouder-horizon

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 augustus 2011, 10:12
Categorie Accessoires
Onderwerpen houder, jailbreak, wedstrijd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.