Reacties voor: ‘Jimmy Iovine en Dr. Dre op WWDC aanwezig als Apple-topmannen’

Jimmy Iovine en Dr. Dre zullen op WWDC aanwezig zijn, waar Apple de nieuwe posities van de Apple-topmannen zal onthullen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 31 reacties

  1. Dr. Dre heeft de overname al ‘aangekondigd’.

  2. T begint helemaal mis te gaan met Apple…
    Jammer. Helaas kan Steve ze nu niet meer t goede pad op helpen……
    Langzaam maar zeker gebeurt waar we allemaal bang voor waren.

  3. Apple je bent de weg kwijt!

  4. Dr. Dre is een held man

  5. Ik zie niet waarom dit slecht zou zijn. Wel tof dat het nog steeds iets kan opleveren als je een goed bedrijfje opbouwt en uiteindelijk kan verkopen aan Apple. Vergeet alleen niet dat Dr. Dre zelf al schatrijk is dus dan is het starten van een bedrijf ook simpeler lijkt me met de juiste mensen om je heen.

  6. @Mickel: @nash: Lovine had al lang gesprekken met Steve Jobs, over iTunes en Music.
    Jullie moeten echt stoppen met de negativiteit en doen alsof iedereen weet wat Steve zou doen of denken.

  7. Dr. Dre als Apple topman. Kan je Apple nu nog wel serieus nemen? Ik niet in elk geval.

  8. Ik weet niet wie van deze weirdo’s uit dat eerdere filmpje nu Drs. Dré is, maar ik zou er gaarne 3,2 miljard voor over hebben om ze allebei NIET in de Board te krijgen…

  9. @Andre: Zakenmannen zijn wel vaker topman. Creatieve zakenmannen vooral bij Apple.

  10. Origineel geplaatst door Caspar
    Ik zie niet waarom dit slecht zou zijn. Wel tof dat het nog steeds iets kan opleveren als je een goed bedrijfje opbouwt en uiteindelijk kan verkopen aan Apple. Vergeet alleen niet dat Dr. Dre zelf al schatrijk is dus dan is het starten van een bedrijf ook simpeler lijkt me met de juiste mensen om je heen.

    Door de aankoop van een bedrijf?
    Trouwens steve jobs was zot vn beats

  11. @Andre: Dr dre weet wel hoe die succesvol moet zijn en dat is niet alleen met muziek maken.

  12. Apple $$$$$$$$

  13. @Andre: volgens mij heeft dr Dre juist bewezen een aardige zakenman te zijn. Misschien niet in het segment waarin jij verwacht succesnummers te zien maar als je van 0 naar 400 miljoen dollardtjes gaat op eigen kracht……..aardige zakenman.

  14. Dr Dre als Apple topman… lol
    Dat ze misschien 50 Cent Human Resources Director maken en Justin Bieber Head of Marketing.

  15. Origineel geplaatst door Artey
    Dr Dre als Apple topman… lol
    Dat ze misschien 50 Cent Human Resources Director maken en Justin Bieber Head of Marketing.

    Hou op man! Die 2 die jij noemt hebben nooit zoveel voor muziek of de industrie betekent! Mogen niet in de schaduw staan van dr dre!

    Daarnaast is dr dre ook een prima zakenman met oog voor talent en zaken doen!
    Kom jij aan met artiesten die aan een touwtje hangen!
    Dr dre is diegene die de touwtjes vast heeft!

    Je vergelijkt appels met peren!
    Wie moet het dan doen op de muziekafdeling? 1 of andere jan doedel met een kantoorbaantje?
    Niet alles is goed bij Apple nl. En veel dingen kunnen en moeten verbeterd worden!

    Ik zeg niet dat het goed of slecht gaat uitpakken, maar dr dre vergelijken met een justin bieber gaat mij veel en veel te ver!

  16. Altijd goed om te weten dat er hier op deze blog mensen reageren die het veel beter zien dan de topman van een miljardenbedrijf met een heel leger aan experts achter zich. Dan is er op termijn toch nog hoop voor de Nederlandse technologiesector. Gaat helemaal goed komen.
    ** Kuch, kuch, kuch…

  17. @Daejji: Het gaat niet om hun muziekcarrière. Dre en 50 zijn de meest succesvolle (levende) zakenmannen die hiphop heeft voortgebracht. Dat kleine ettertje was volgens mij spottend bedoeld; dat Blackberry hem maar inhuurt.

    50 Cent heeft bijvoorbeeld ook zijn eigen headphone bedrijf. Een deal met Disney later en je ziet dat hij goed bezig is, business-wise.

    Ik zie ze desondanks niet zo gauw iets nuttigs doen bij Apple, maar dat wordt dus afwachten met Iovine en Dre. Iovine is wel zo’n geniepig typje dat overal een manier ziet om geld te verdienen. En Apple krijgt zo een erg sterke invloed in de muziekindustrie, een insider aan de top, als je die bewoording verkiest.

  18. Dr. Dre heeft Beats, maar 50Cent heeft SMS Audio.. ook een headset tegen wat hogere prijs, just sayin

  19. Dus tussen al die serieuze Apple medewerkers komt nu een rappende clown erbij…

  20. Echt…Steve Jobs draait zich om in zijn graf. Ineens van die debiele hiphop swa’s tussen mn Apple spul.

    Hele imago naar de ***. Dat was dus de laatste iPhone.

  21. Kortzichtige mensen allemaal hier zeg. Dr. Dre moet zich maar eens bewijzen, maar om nu direct de iphone en alle andere producten links te laten liggen? Ik wacht rustig af. D’r dre kan genoeg betekenen voor de MUZIEKTAK van Apple.

  22. @Jelster: Hahaha! Dus jij baseert de keuze van jouw telefoon op de personen ( die je verder trouwens niet echt kent en) die een functie krijgen ergens in het bedrijf? En dat terwijl je de nieuwe iPhone nog niet eens gezien hebt?
    Ik denk inderdaad dat zodra Cook dit hoort hij de deal met Beats meteen opblaast. Zo’n toegewijde klant als jij willen ze uiteraard niet kwijtraken…..

  23. Tjonge jonge, wat zijn sommige mensen hier toch simpel van gedachte…

    Dre en Iovine zijn super zakenmannen! Zij hebben het merk Beats uit het niets marktleider gemaakt op het gebied van headphones. Dat is niemand verder gelukt. Iedereen wilt hun producten en alle winkels liggen er vol mee. Ook de streamingdienst Beatsmusic doet het in de VS erg goed. Beter als itunes radio.

    Dus dan kan je roepen dat Steve zich in zijn graf omdraait. Buiten het feit dat Steve er gewoon niet meer is, kan ik je melden dat Steve en Iovine erg close waren en veel ervaringen met elkaar deelde. Steve was een groot liefhebber van Beats.

    jullie zien Dre alleen maar als rappper … jammer!

  24. @dlo: Lol – what’s in a Dré
    Raar dat ze André Hazes nooit Philips topman gemaakt hebben…

  25. Wat zijn veel mensen kortzichtig zeg…. verbazend. Zeker mensen die roepen dat Apple de weg kwijt of aankondigen hun laatste apple product gekocht te hebben.

    Even een paar feiten,
    Dre en Iovine zijn marktleider in een paar jaar met hun koptelefoons. Was dat vroeger Apple met de witte oordopjes, is het nu grote koptelefoons van Beats by dre. ( zeker in de VS )

    Dre met 0 begonnen en nu meer dan 400 miljoen waard. Grootste gedeetle is verdiend met zaken doen buiten de muziek. Hoe veel meer bewijs van een goede zakenman wil je hebben?

    Beatmusic is zeer groot en nog altijd groeiende in de VS. Sterker nog, groter dan iRadio.

    Dus natuurlijk is Apple hier in geintereseert. Op alle gebieden doen ze het beter dan Apple. Dus natuurlijk wil Apple hier van leren, proviteren en van hun kennis gebruik maken. Vergeet niet dat Dre en Iovine belangrijke banden hebben met de muziekwereld. Ook altijd handig en tot op heden hebben ze veel zakelijke succesen weten te behalen op de zelfde gebieden Als Apple dat doet. Dus zo gek is deze overnamen niet.

    En voor alle oh oh oh Steve dit steve dat schreeuwertjes. Hij is Dood en komt niet meer terug. En kennelijk vergeten die mensen dat Steve altijd geroepen heeft dat Apple niet moet denken “wat had steve gedaan” maar gewoon hun eigen plan trekken. En dat Steve een grote fan was van Beats en goede banden had met Iovine had is zeker ook even voor het gemak vergeten?

  26. Haha volgens mij zijn alle negatieve mensen hier niet echt fan van hip hop. Of weten ze überhaupt niet wat Dr. Dre bereikt heeft..

    Het word ook echt tijd dat iedereen Steve los laat. Heeft hij niet gezegd tegen Tim dat hij het op zijn eigen manier moet aanpakken en niet steeds af moet gaan vragen wat Steve zou doen?

    Maar ja sowieso weet iedereen het altijd beter helaas…

  27. Ik vraag me altijd af wat al die briljante visionairs hier op dit blog doen? Als ze het allemaal zo veel beter weten, moeten ze even een elektronica bedrijf opzetten. Begin in je garage, stop met het dragen van schoenen en het sprayen van deo en kijk even hoe ver je komt. Succes!

    Zullen we stoppen met iedere keer weer te refereren naar Steve Jobs? Ze weten bij Apple echt wel wat ze doen.

  28. Toch niet slecht hoor:

    For $3.2 billion, Apple will be purchasing a team that can expertly sell headphones that cost a reported $14 to make for $200

    En over Iovine:

    Former Myspace and MTV executive Jason Hirschhorn tweeted, “Jimmy Iovine could sell fire to hell. Or Beats to Apple.”

    Goede verkoper dus.

  29. @Mickel: Je hebt de koelkast gewonnen met de eerste “was Steve Jobs er nog maar”….

  30. @nash: Wat is je probleem eigenlijk? Zijn toch 2 topmedewerkers erbij of niet? Zij kunnen de muziektak van Apple zeker versterken. Net zoals de topman van de camera divisie van Nokia naar Apple komt. Kan alleen Laar goed zijn om toekomstige producten beter te maken.

  31. Ik wil verder niet vervelend zijn, maar waar heeft deze Dre zijn doctorstitel gehaald en op grond waarvan ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.