iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 12 mei 2014

Vandaag op iCulture Twitter's nieuwe mute-knop, Dr. Dre als Apple-topman op WWDC, het overnamebedrag voor Beats en meer.

iPhone 6Schrijven we naar je zin teveel artikelen op een dag? Gelukkig hebben we elke werkdagavond de iCulture Vandaag waarin we het nieuws van de dag op rij zetten. Vandaag met onder andere een uitgebreid artikel over de mogelijke overname van Beats door Apple. Is 3,2 miljard dollar echt veel voor zo’n grote bedrijfsovername? Verder kijken we naar de laatste iPhone 6-geruchten, Twitter’s nieuwe mute-knop in de iOS-app en nog veel meer.

iCulture

Nieuws

Accessoires

Apps

Rubrieken

Nog meer vandaag

Apps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:
Autozine iPad overzicht

  • De chatapplicatie FireChat (gratis) probeerde zieltjes te winnen met de functie om dichtbij met anderen te chatten zonder internetverbinding, maar die functie kregen we in onze uitgebreide test niet aan de praat. Nu gooit de app het over een andere boeg: je kan voortaan groepschats maken over een onderwerp, waar iedereen (anoniem) aan kan meedoen.
  • Het Nederlandse iPad-magazine AutoZine (gratis, afgebeeld) heeft haar applicatie gestroomlijnd voor nieuwe nummers. De app heeft een betere zoekfunctie, iOS 7-design, wachttijden zijn korter en de app geeft geen foutmeldingen meer als je GPS-locatiefunctie uitstaat. Nog veel belangrijker: het virtuele magazine is nu geoptimaliseerd voor het Retina-beelscherm van de iPad 3 en nieuwer.
  • De snelle RSS-nieuwsapplicatie Ziner (gratis) ondersteunt nu de RSS-nieuwsleveranciers Feed Wrangler en Feedbin. Delen naar Evernote is verbeterd met de link naar een artikelen en als je een webadres naar een artikel kopieert, zegt de app dat netjes.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.