Reacties voor: JailbreakStats laat zien of jouw iDevice te jailbreaken is (jailbreak)

JailbreakStats is een app waarmee je kunt zien of jouw iPhone of ander iOS-device te jailbreaken is. JailbreakStats is een webapp die ook jailbreak-tutorials geeft.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Err, moet je iPhone niet gejailbreakt zijn om dit te kunnen draaien ? 😀

    beetje kip-ei verhaal….

  2. @TiNUZ: Nee dit hoeft niet voor de web applicatie. Dit is een losstaande web applicatie waarbij je aangeeft welke telefoon je hebt en op welke versie die draait.

  3. Dit is een web-based applicatie (daarom staat er ook ‘webapp’). Het enige wat je nodig hebt is een browser en een internetverbinding. Dus zelfs een iPhone is niet nodig 🙂

  4. Ahh webapp. nevermind 🙂

  5. De (jailbreak) is een beetje misleidend omdat er dit bij iphoneclub meestal alleen achter staat als een jailbreak vereist is voor de in het artikel genoemde app.

  6. Nou 3 x geprobeerd maar helaas. Zelfs na het selecteren van de firmware en device blijft ie roepen ‘select firmware’ ‘select device’.

    Kak dus.

  7. Er van uitgaande dat een vraag nooit dom is ! wat is een webapp ?? is dat http://www…….. ?

  8. Dit vind ik nog altijd beter en overzichtilijker.
    Kan je ook via een desctop coputer.
    http://nl.jailbreak-me.info/

  9. @Ruud: Een webapp is een applicatie voor een mobiel toestel die zich gedraagt als een normale App, maar die je via (in dit geval) safari kunt openen en sluiten. Geen installatie nodig. Voor zoiets dus heel handig.

  10. Maakt geen onderscheid tussen 3GS oude/nieuwe bootrom, dus is mogelijk straks niet 100% correct…

  11. vind dat ´t allemaal te makkelijk wordt, steeds meer mensen jailbreaken, ´omdat het kan`, stomme reden, ze weten niet wat ze doen, mollen hun apple device, en gaan klagen dat jailbreak niet goed voor je device is. Hou het gewoon wat pittiger, en zorg er voor dat alleen mensen beginnen, die weten wat ze doen. ipv al die mensen die het heel makkelijk doen, en het helemaal verknallen.
    (mijn mening uiteraard)

  12. Mijn Desktop app https://www.iculture.nl voldoet prima aan de eisen. Deze app vind ik een beetje overbodig

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.