JailbreakStats laat zien of jouw iDevice te jailbreaken is (jailbreak)

JailbreakStats is een app waarmee je kunt zien of jouw iPhone of ander iOS-device te jailbreaken is. JailbreakStats is een webapp die ook jailbreak-tutorials geeft.

jailbreakstatsOp iPhoneclub lees je altijd meteen wanneer er een nieuwe jailbreak beschikbaar is. Maar wat doe je tussendoor, als er even geen nieuwe ontwikkelingen zijn? Hoe zoek je dan snel uit of het apparaat dat je in handen hebt, te jailbreaken is? Een nieuwe webapp met de naam JailbreakStats helpt je snel aan het antwoord op de vraag: ‘Kan ik mijn device jailbreaken?’ JB Stats is supereenvoudig: je kiest de firmware die je hebt geïnstalleerd (bijvoorbeeld iOS 5.1.1) en het iOS-apparaat dat je wilt jailbreaken (bijvoorbeeld iPhone 4S). Vervolgens geeft JB Stats meteen uitsluitsel en geeft ook meteen aan welke tools je moet gebruiken, bijvoorbeeld redsn0w.

Als je wilt kun je vervolgens een tutorial bekijken. De webapp is vooral handig voor onervaren jailbreakers, al zullen zij zich nog wel even moeten verdiepen in de firmware-versie die ze geïnstalleerd hebben (te vinden via Instellingen > Algemeen > Versie.

Meer info: JailbreakStats

jailbreakstats iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 oktober 2012, 8:31
Categorieën Apps, Jailbreak
Onderwerp jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.