Tip: eerder gekochte muziek, apps en boeken bekijken in iTunes

De iTunes Store heeft een nieuwe functie gekregen: door op het linkje 'Aankopen' te klikken kun je zien welke boeken, apps en muziek je eerder hebt gekocht. Eventuele miskopen kun je verbergen.

itunes nieuw knopjeOp de iPhone kun je via de App Store-app zien welke applicaties je eerder hebt gekocht. In iTunes op de desktop is dat ook mogelijk, via het knopje ‘Aankopen’ (zie blauw blokje op de afbeelding). Klik je hierop, dan ga je naar een overzicht van gekochte muziek, apps en boeken. Je kunt je eerder gekochte apps, boeken en muziek doorzoeken, filteren op iPhone of iPad of sorteren op meest recent of op naam. Bovendien kun je zien welke apps wel of niet op de computer aanwezig zijn, net als in de App Store-app op de iPhone. Op deze manier kun je snel lokale kopieën van apps bewaren.

Door op de linkerhoek van een app-icoontje te klikken kun je een aankoop verbergen. Dit is handig als je niet meer herinnerd wilt worden aan een miskoop.

itunes muziek apps boeken

Via: @onemorething

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2012, 21:55
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen app store, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven? Apple is in 2019 gestopt iTunes, maar er zijn opvolgers!

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.