Touchtype: iPad-case met ruimte voor je Bluetooth-toetsenbord

De Touchtype iPad-case heeft ook ruimte voor je Apple Bluetooth-toetsenbord, zodat je de twee tegelijkertijd mee kunt dragen. De maker zamelt geld in via Kickstarter.

Touchtype iPad-toetsenbordWil je lange teksten typen op de iPad met een fysiek toetsenbord, dan zijn er genoeg opties. Bedrijven zoals Logitech brachten eerder al genoeg cases uit, waarin een Bluetooth-toetsenbord zit verwerkt. Je kunt echter ook een apart Bluetooth-toetsenbord gebruiken, zoals die van Apple. De Touchtype is een iPad-case waarin je tegelijkertijd het Bluetooth-toetsenbord van Apple kunt opbergen. Haal je hem er uit, dan kun je met de case je iPad rechtop zetten om goed te zien wat je schrijft.

De Touchtype integreert het toetsenbord niet op zo’n manier dat je iPad verandert in een soort van laptop. In plaats daarvan biedt de case enkel een simpele opbergmethode voor zowel je iPad als je keyboard.

De maker van de Touchtype zamelt op het moment geld in via Kickstarter voor zijn project. Hier heeft hij zijn minimumbedrg van 2.500 dollar al meermaals binnengehaald: de teller staat op het moment op meer dan 9.000 dollar. Door 67 dollar te doneren kun je het project ondersteunen en krijg je ergens in juli een case thuisgestuurd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2012, 15:56
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.