Reacties voor: iTunes bevat aanwijzing voor automatisch updaten apps in iOS 5

Uit een zin die een korte tijd in iTunes te vinden wijs blijkt dat Apple plannen heeft om het automatisch update van apps mogelijk te maken.
Elger van der Wel -

Reacties: 19 reacties

  1. Dit zou echt ideaal zijn. Automatisch updaten is altijd beter!

  2. Origineel geplaatst door Rolf van der Horst
    Dit zou echt ideaal zijn. Automatisch updaten is altijd beter!

    Waarom altijd beter straks extra betalen voor vele data verbruik ik wacht wel tot ik thuis ben. Zie mij onderweg al een navigatie app updaten.

  3. @Rien Van Husen: Apps groter dan 20 MB kun je sowieso niet updaten over 3G dus ook bij de automatisch updaten-functie zal die regel gelden. Daarnaast kun je uit de tekst opmaken dat je het kunt ‘enablen’ en dus ook gewoon uit kunt laten. Je kritiek lijkt me dus wat onnodig?

  4. Weet niet of dat beter is. Mag graag altijd wel even lezen wat er precies wordt geüpdate voor ik het installeer.

  5. Origineel geplaatst door Boelie
    @Rien Van HusenApps groter dan 20 MB kun je sowieso niet updaten over 3G dus ook bij de automatisch updaten-functie zal die regel gelden. Daarnaast kun je uit de tekst opmaken dat je het kunt ‘enablen’ en dus ook gewoon uit kunt laten. Je kritiek lijkt me dus wat onnodig?

    Is geen kritiek lees de tekst eens goed. Mensen hier vallen al dood over app van 79 euro cent. Het was eerder een vraag waarom beter om automatisch te updaten

  6. Omdat dat weer een handeling scheelt.

    Ik ben er wel blij mee als dit komt, alleen zal er dan wel een optie moeten zijn om te zien wat er precies toegevoegd is oid.

  7. @Rien Van Husen: Onmogelijk gaat maar tot max 20 mb op 3G met donwloaden

  8. Automatisch updaten van apps hoeft voor mij niet zo. Maar automatisch je nieuwe krant aantreffen op de ipad / iphone lijkt me wel heel prettig.

  9. Bit pointless really as most good games are larger than the 20mb max apple has on itunes

  10. Ik hoop dat het er door komt. Uiteraard moeten er een aantal dingen wel aanwezig/doorgevoerd zijn zoals;

    – Apps nog steeds max. 20MB via 3G
    – iOS-updates standaard enkel op Wi-Fi, handmatig in te stellen op 3G
    – Draadloos syncen met Mac/PC via Wi-Fi, eventueel on-the-go via 3G

    Vooral het laatste ga ik voor. Gebruik nu WiFi-Sync via JB, en vind het heerlijk. On-the-go syncen lijkt me helemaal super. Als je een paar dagen van huis bent toch even syncen met je Mac/PC. Instelbaar via Wi-Fi of 3G.

  11. Lijkt me wel goed, maar bv met collectorz apps ben je wel je hele collectie kwijt moet je toch weer eerst syncen. Maar voor de meeste apps is het ideaal.

  12. Als deze dingen net als iCloud er echt allemaal komen, gaat Apple een onwijs grote stap naar meer mogelijkheden en openheid aan, wat ik geniaal vind. Gewoon dat je het allemaal kan kiezen en uit zetten is echt heel goed van ze.

  13. Klinkt als een handige optie, als we zelf aan en uit kunnen zetten.

  14. Wacht 2 dagen en je weet alles 😀

  15. Eens met Juan; ik beslis liever zelf of ik wel wil updaten. Als er alleen afbeeldingen voor de iPhone 4 in zitten (en de app dus groter wordt) of alleen maar reclame toegevoegd zoals nu.nl dan blijf ik gewoon fijn de oude versie gebruiken.

  16. Vaak zijn de updates ivm toevoeging van iAds en wat ook soms het geval is dat de mogelijkheden worden beperkt netzoals met de app downloader het geval was, als je die laatste had gemaakt dan zou je geen YouTube filmpjes meer kunnen ivm bepaalde rechten…

    Heb ik een vraagje.. Weet iemand misschien hoe ik een app uit die update-lijst kan verwijderen… Zou me echt een hoop werk schelen door steeds per app te updaten… ??

  17. Ik zou extreem gestoord worden als dit in iOS wordt gezet. Ten eerste wil ik zelf bepalen wat ik update (daarom haat ik Microsoft Update, Software Informer FTW) en ten tweede wil ik niet dat me iTouch de hele dag zit te checken naar updates (dat zal Safari enz. alleen maar slomer maken).

  18. Ik denk dat ze wel rekening hebben gehouden met dataverbruik. Zal wel in te stellen zijn of je updates via het netwerk of WiFi wilt updaten. No worries.

  19. Origineel geplaatst door Pete
    Klinkt als een handige optie, als we zelf aan en uit kunnen zetten.

    Ik wil per app kiezen voor een (automatische) update of niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.