iTunes 9.1: nieuwe indeling voor boeken, meer Genius Mix-functies?

Macrumors denkt dat bij de lancering van de iPad ook meteen een nieuwe versie van iTunes beschikbaar komt. iTunes 9.1 heeft een nieuwe indeling voor boeken, nieuwe Genius Mix-functies en automatische omzetting naar 128-bits AAC.

itunes iphoneMacrumors denkt dat iTunes 9.1 over een paar dagen beschikbaar komt, gelijktijdig met de lancering van de iPad op 3 april. In deze nieuwe versie zijn diverse veranderingen aangebracht, zoals meer aansturingsmogelijkheden voor Genius Mixes, de audioboeken verdwijnen straks in de overkoepelende categorie boeken en het is straks automatisch mogelijk om je muzieknummers te updaten naar 128-bits AAC. De iPod shuffle doet dit al automatisch om opslagruimte te besparen.

iTunes 9.1 krijgt ook een nieuw samenvattingsscherm, waarbij de knoppen ‘Check for Update’ en ‘Restore’ naar links zijn verplaatst. Door de aanpassingen wordt de categorie Books straks een verzamelbak, waar je alle boeken ziet die voor jouw specifieke apparaat (iPhone, iPod of iPad) geschikt zijn. Dat kunnen audioboeken of normale e-books zijn. Bij de Genius Mixes kun je straks zelf een naam aan de mix geven en de volgorde omgooien. De Genius Mixes zijn straks ook beschikbaar als bron voor de iTunes DJ-shufflefunctie.

itunes 9-1

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2010, 18:48
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen genius, geruchten, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.